Päivää!

Nyt on kuulkaa sellainen tilanne, että mua saa onnitella! Nyt on myöskin sellainen tilanne, että en voi vielä kertoa, että miksi mua saa onnitella. Joten sinänsä tää hehkutus on ihan turhaa, mutta minkäs mä innolleni voin..

Syy, miksen voi/halua/pysty vielä kertomaan onnittelujen syytä on yksinkertaisesti se, että en oo koskaan suosinut niitä sellaisia kävijävaklausjuttuja (ne tuottaa vaan ahdinkoa) enkä siis tiedä ketkä kaikki täällä käy, ja ei olisi nyt ihan suotavaa että .. plaah.

Mutta siis, hyvää kuuluu kiitos kysymästä !

Ne, jotka ovat siellä sellasessa facebookissa kavereitani, ovatkin voineet statuspäivityksistäni hokata, että olen lopettanut sohvaperunoinnin ja must on tullut ulkoilija kävelijä nainen ! Tietenkin hc-kuntoilijoihin verrattuna kyseessä on vasta ihan baby steps, mutta jostain on aloitettava.

Olen siis ollut nyt kolmena iltana Mustavuoressa lenkillä, se on sellainen valaistu tie, jossa talvella on ladut. Pituus vähän reilu 2 km. Eli ei paljon mitään, mutta niinkuin sanottu, parempi sekin kai kun sohvalla porsastelu..

Eilen oli kyllä spooky lenkki. Ensinnäkin nähtiin Iidan ja koirien kanssa hullahtanut kettu. Se piti aivan kauheaa ääntä. Mahtaako nyt olla kettujen kiima-aika, ja kyseessä oli joku soidinkutsu? Ääni kuulosti vähän niinkuin joku pikkulapsi karjuisi tai kovaääninen kissa naukuisi ja mukana oli ripaus myös jotain aavemaista mölinää..

Sitten siellä käveli myös täysin joukkoon kuulumaton mies, joka poikkesi Sipoon (kohta lie Helsingin?) Talosaareen vievälle pilkkopimeälle tielle. Ja hetken päästä sinne livahti myös vastaantullut nainen. Tultiin heti siihen tulokseen että siellä on jotkut saatananpalvojien riittimenot menossa...

Lisäksi siellä, keskellä metsää, takaamme ilmestyi neljä mopopoikaa kuin tyhjästä. Jostain ne vaan tuli! Siis kerrassaan peloittavaa.. Tai sitten mielikuvitus vaan temppuili, mutta kuitenkin.

Mitäköhän sitä muuta sitten. No ei kai ihmeempiä.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Tiibetinspanieli Osku (meidän), Lapinkoira Halla (meidän), Lapinkoira Miro (meidän kaverin) ja Venäjän Toy Mörkö (meidän kaverin). Kuva Iidan (meidän) :D

IMG_9189.jpg