Tervehdys taas!

Jussi on nyt pussissa, luojan kiitos. Tai oikeammin useassa pussissa ja korissa, odottamassa pullonpalautusautomaattia. Eh he että olenkin taas niin sketsikäs.

Mutta mikäs tässä on ollessa, herätyksiä ennen lomaa 4 ! NELJÄ! Se ei oo kuulkaa millään mittarilla laskettuna yhtään mitään se.

Kiitos näin jälkijättöisesti kaikille juhannustoivotusten toivottajille!

Kotijuhannus oli ihan kiva. Meillä pyöri väkeä kuin pipoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin koettiin, mutta kaikki on yhtenä palana ja hengissä, ja se on ihan mainittava suoritus. Aatonvietto alkoi siten, että kaivettiin pallogrillin ohelle kaasugrilli ulkovarastosta, ja E-S sitä sitten käynnisteli siinä... no eihän se pösilö hokannut että grillin liekit ulottuivat grillin päällä olleeseen talouspaperirullaan ja juhannuksenvietto alkoi siis pienimuotoisella tulipalolla. Tpsin tosi pienellä, koska neuvokas esikoiseni sammutti sen kätsästi hetkessä. Mutta silti!

Puoliskonikin oli siis juhannuksen kotona ! Luulin ensin, että se ei ole. Mutta se oli! Jee.

Juhlinta rajoittui ihan vaan siihen aattoon. Juhannuspäivänä oli sitten ihan sunnuntaifiilis ja eilen se vasta sitten olikin. Mikä johtuu varmaan siitä että eilen oli sunnuntai :D

Sorvaamossa on hiljaista- vain läsnäolopakko taas pakottaa olemaan täällä.. HUOH!

Mutta kaikille toivotan hyvää alkanutta arkea:)