Tämä on ollut jotenkin merkityksellinen päivä, vai miten sen nyt sanoisi.

Nyt kun kerron miksi, niin luultavasti suurin osa teistä huokaa että voi booring että voi olla latistunut elämä jollain, että ihan merkityksellinen päivä muka...

Kerron silti.

Heräsin klo 5.20! Tarkoituksella, mutta en pakotettuna. Aino-lapseni ja kaverinsa kun lähtivät sinne Roomaan aamulla, niin halusin olla saattelemassa lapsukaisia matkaan.

Tämä voi kuulostaa ihan hullulta, mutta aina jos jollain on jotain kivaa tiedossa, tai jotain kivaa on tapahtunut tai jopa että itse on saanut jollekin hyvän mielen aikaan jotenkin, niin se laskee verenpainetta ja rauhoittaa mieltä. Nytkin kun aamutuimalla katsoin iloisia ja ei-lainkaan-aamu-äreitä matkaanlähtijöitä, niin oikein huomasin miten elimistöni rauhottui, vaikkei se nyt mitenkään kovin rauhaton muutenkaan ollut. Ja verenpaineenikin on normaali, mutta kuitenkin. Daijua ehkä, mutta minkäs teet.

Sitten menin sorvaamoon, enkä mitenkään ollut siellä kauhean aikaisin, koska ratikkaa ei tullut aamulla.
Sorvaamossa avasin jossain vaiheessa blogilistan. Niinkuin tiedätte, blogilistan etusivullehan aukeaa tuoreimmista postauksista pätkät.

Olen siis paitsi daiju, niin ehkäpä myös dorka, dille, pervo, puutteessa ja kajahtanut. Koska eräässä postauksenpätkässä luki jotenkin näin että: eilen puuhastelin koko päivän tildojen parissa..

No mikä itsellenne tulee sanasta "tildojen" mieleen? Mulla ainakin tuli - anteeksi jos kielenkäyttöni kuulostaa karskilta- savolainen runkkari. Tai jonkun muunmaalainen, sellainen missä d-kirjain ei oikein taivu. Anoppini on Satakunnasta ja hän puhui joskus ennen aina Iitasta ja mantariinista. Eikös satakunta oo jossain savon lähellä....

Noh, tietenkin ryntäsin heti lukemaan katselmusta koko päivän kestäneestä tildojen kanssa puuhastelusta... Voi hyvänen aika, kyse oli jostain salaisten toukopoukojen woodoo-nukkekerhosta! Ei mitään pornahtavaa siis!
Ihan söpöjä ne Tilda-nuketkin on, en minä sillä..

Merkityksellisen tästä päivästä tekee myös se, etten oo kertaakaan saanut ihan hirveitä sokerihumala-ällölima-yrjöttulee-kohtauksia esim. joidenkin tyyppien alati vaihtuvista facebookin statuspäivityksistä, jotka ovat niin hirveetä sössönsöötä ja lässynläätä, että heikompia hirvittää.

Yksikään biisikään ei saanut radiota lentämään ulos sorvaamon ikkunasta eikä muutenkaan ärsytyskynnys noussut- merkityksellistä on se.

Nauruhermot joutuivat koetukselle kun juttelin homokaverini kans mesessä ja tilannekomiikka oli taas huipussaan.

Kun tulin kotiin, täällä oli siivottu O/ Aivan mahtavasti! Kiitos kiva-tiimille, Iidalle ja Evitalle<3. Ootte ihkuja.

Nyt aattelin alentaa vähän poikani verenpainetta ja siivota sen läävän. Kivuus on tarttuvaa. :)

Illanjatkeet kaikille :)