Jumatsuikka ja -tsaikkalasit kaupan päälle. Mie oon mennyt wanhaksi!

Eikä ku että jaksaa potuttaa kun joka toinen tai vähintään noin melkein jokainen on tänään kysellyt että "mitä teet vappuna, mitä hommaat vappuna, missä oot vappuna, miten vietät vapun"- tai jollain muulla vastaavalla kysymyslausekkeella esitetyn kysymyksen, jonka aihe on siis sama : mitä teet vappuna?

Siis vappuna on ilmeisen pakohko nimenomaan tehdä jotain?

Okei, vaihtoehtoja on kolme.

a) oon erilainen wanha enkä tee mitään
b) teen semisti jotain, kuten vedän kalsarikännit tai muuten vaan tutkailen omia fiiliksiä ja huojun virran mukana
c) järjestän himomegavappubileet

Edellä mainitut vaihtoehdot johtavat seuraavanlaisiin toimenpiteisiin:

a) ei toimenpiteitä. Hillun kotona nakuna ja nauran partaani ajatellessani joidenkin seuraavan päivän krapulaa
b) haen töiden jälkeen marketista esim. tissihiki-siideriä ja vedän pallokalsarit jalassa pallokalsarikännit
c) haen kylki vääränä ja selkä kyyryssä marketista kaikkea ja paljon, laitan himomegabilevaatteet päälle (mulla on em. vaatteita kaapit ja nurkat täynnä!)  ja riehaannun nuorekkaalla tavalla.

Juuri tällä hetkellä mikään vaihtoehto ei pahemmin houkuta. Joku tylsä kompromissi ehkä? Kuten että järjestän kalsarikännibileet.. äh.

Huomasin tänään, että elämäni olisi kivempaa, jos vasen ruumiinpuoliskoni olisi oikean ruumiinpuoliskoni identtinen peilikuva. Se sellainen joku kultainen leikkaus tai joku, oon joskus kuullu mutten nyt jaksa muistaa että mikä se nyt taas olikaan. Liittyi ehkä tähän tai sit ei.

Vasen ruumiinpuoliskoni on kaikin puolin paljon epäkurantimpi kuin oikea.

Vasemmalla puolella hiukseni luonnonkiharoituvat ihan daijusti, jotenkin mummomaisesti, kun taas oikealla puolella hiukset luonnontaittuvat kuin svengaavat hirvet. Tämä seikka pakoittaa minut suoristamaan hiukseni suoristusraudalla.

Vasemman yläetuhampaan viereinen hammas (mikä mahtaa olla sen hampaan nimi) on ihme torahammas. Miksei mulle laitettu penskana oikomisrautoja!! Nyt jos sellaiset laitettaisiin, niin tällästä wanhaa ja sitkasta luuta pitäisi oikoa varmaan kevyet 35 vuotta. Töröttäkööt sitten. Oikealla puolella hampaat on suorat.

Vasen silmäni on pienempi kuin oikea ja samassa silmässä on aina huono ripsipäivä. Oikean silmän ripset huljahtavat kondikseen tuosta noin vain, mutta vasen.. huoh.  On tämä kuulkaa rankkaa olla aina huono ripsipäiväinen.

Jos uudet kengät hankaavat, ne hankaavat aina vain vasenta jalkaani.

Vasemman ranteen ongelmat !  Kaikenlaista vammaa ja vauriota. Onneksi olen oikeakätinen. (joka toisaalta tekee näistä vasemman kätösen ongelmista entistä kummallisempia... )

Ainoa hyvä asia vasemmassa puoliskossani on pienempi tissi. Ei se nyt mitenkään montaa kuppikokoa pienempi ole kuin oikea, mutta jotenkin sellanen mukavampi.

Eikö vaan ole eri kivaa tietää taas tälläisiä tärkeitä seikkoja? Mukavaa olla tälläinen tärkeän informaation jakelija.

Hilma ei ole vielä pyöräyttänyt masuasukkeja. Mutta heeeh. Yksi merkki siitä, että niitä on tosiaan tulossa, on sen pesänrakennusvimma. Hilma ja Unto ovat vapaana kokoajan, mutta Hilman asuinpuoliskossa on kaninhäkki.
Hilma onkin oikein extreme-äityli. Se kun koitti roudata pesään myös maton ja katseli se verhojakin vähän sillä silmällä... Jaksupaituleista nyt puhumattakaan !
(kuva Iidan ottama)

Kuva%20755.jpg