Huomenta!

Alkuun heti muistutus. Huomenna on kaupat kiinni, joten muistakaa tänään varautua maailmanlopun meiningillä kaupassa. Ostakaa kaikkea paljon ja vähän päälle! Sillä, että sunnuntaina kaikki kaupat ovat auki ei ole tässä kohden mitään merkitystä! Ryysis rules!

Sen verran tämä jonkunsortin muka kepeä kenoilu ryysääjiä kohtaan kyllä kolahtaa omaankin nilkkaani. Aion nimittäin tänään sorvata ihan superteholla ja lähteä lätkimään täältä heti kun hommat on hoidettu. Että ehtii ryysimään vähän enemmän ja sellaista.

Viikonlopun aikana ei ehkä päivitystä sitten tännetulekaan, katsokaas kun kävi niin että museokalu-tietsikkani lakkasi toimimasta aivan yllättäen. Nyt kun joulusesonkini on käynnistynyt, niin tämä tietokoneen levahtaminen on oikeastaan erittäin hyvä juttu! En minä kakaroiden koneilla kehtaa tuntikausia lojua ja koneettomana tulee tehtyä kaikkea hyödyllistä!

Tiesittekö muuten että olen rikas ämmä? Joo en minäkään tiennyt. Mutta voitteko kuvitella. Taloyhtiössämme on myynnissä kaksi täsmälleen samanlaista asuntoa kuin meillä. Kummankin hintapyyntö on yli 450000 euroa! Toisen jopa 468t. Siis herramunjee. Tuntuu aika tähtitieteelliseltä hinnalta, kun kyseessä on kuitenkin 60-luvulla rakennettu rivitaloyhtiö Vuosaaressa! Ei upouusi Eiranrantalaisluukku tai vastaavaa. Seitsemän vuotta sitten maksoimme asunnosta noin 160tuhatta. Hoh.

***

Tämä postaus on nyt aamusta saakka roikkunut draftina täällä, josko keksisin vielä jotain, mutta en keksi.

Siispä toivotan kaikille kivaa viikonvaihdetta. Muistakaa ryysistellä! :)