Onpas tämä nyt ollut oikea sekolainen lauantai.

Aamulla kun herähdin, niin päätin että tää se päivä on kun siivoan varaston.

No joo, helpommin sanottu ku tehty, koska varastossa oli aikapommi, joka senkus vaan odotti räjähtämissään esikoispoikani Eetun rumpupatteriston, joulukoristekokolmien tahi työkalujen takana.

Onnekseni sain houkuteltua tyttäreni Iidan mukaan purkamaan aikapommia. Aikaa meni aivan saakelin monta tuntia, mutta ei se varasto sentään niin kaaoksessa ollut. Kävimme vaan joka mahdollisessa ja mahdottomassa välissä ottamassa erän Guitar Heroa, jotta saisimme muka jotain virtaa itseihimme.

Masennuin kitaroinnissa täysin! Oon niin supersurkee siinä, vaikka itse luulen tietenkin olevani rok-starbu vailla verta. Mutta tyttäreni.. hän sai jostain piisistä 150 000 pistettä enemmän kuin minä, ja vaikka ette peliä tuntisi yhtään, niin hokannette että ero on melkoinen. Ja jos taas tunnette peliä, hokannette että ero on aivan hitonmoinen. Kraah.

Noh, kun olin ottanut tarpeeksi monta kertaa turpaani GH:ssä (voitin yhden piisin kyllä kahdella prosentilla kun minä soitin helpoimmalla tasolla ja tyttö tokaks vaikeimmalla.. huoooh mun kanssani) ja kun varastokaan ei sitten räjähtänyt käsiin, niin palkittiin itsemme jäätelöllä. Syötiin litran mieheen.

Että voi muuten iskeä vilu kun syö jäätelöä! Kääriydyin villapeittoon ja tarmolla söin koko litran. Sitten menin esikoisen sänkyyn pötköilemään ja meinasin nukahtaa, mutta kuopus-Anni  taas ahdisteli minua kauppaan, koska hän tarvi eye-linerin.

Niin me sitten mentiin kauppaan, ja lauantain ostoksemme oli varmasti niinkuin kellä tahansa kuusihenkisellä perheellä: eye-lineri, uusi pölynimuri, 2-pakki pepsi maxia, deodorantti tytär Ainolle, purkkaa ja lisää jäätelöä (glub, yöx, oks, inh. tällä hetkellä) .

Kohta koeponnistan uuden imurin  mutta ku väsyttää kuin wanhaa poroa jänkhällä.

Tähän ei taida nyt auttaa ees jaxuhal-eliksiiri. Mutta ehkä kahvi kuitenkin.

Mojoavaa lauantaita kaikille sankareille, kitaralla tai ilman :)