Aurinkoista huomenta!

Elämäni se on tänään kuin laiffia vaan!

Katsokaas kun eilen joku piilevä alkomaholisti minussa alkoi himoitsemaan ihan hillittömällä voimalla kaliaa. Koko kotimatkan töistä ajattelin kaikkia ihania erilaisia kaljoja, joita ostaisin itselleni ja kurkustani alas holauttaisin..

Jokin, jota en osannut määritellä- ei se ainakaan mikään moraali ollut, eikä myöskään sisäinen terveydenhoitajani eikä myöskään se opintoja vaille valmis lääkäri, mikä minussa toisinaan asuu- mutta JOKU kuitenkin yritti minulle kuiskia että "älä juo kaliaa tänään". Olin nyreissäni tuolle jokulle, saakelin ilonpilaaja!

Sitten Iida-lapseni muistutti, että tänään on taas agility. AAAaahhh, sehän se oli! Aamulla pitää olla ajokunnossa, ja sehän se oli se joka esti kalianjuontini!

Menin sitten laimenevassa kalianhimossani nukkumaan jo puoli kymmeneltä illalla ja nyt olen 11 tunnin yöunen jäljiltä pirteä kuin sirkkeli! Onneksi en juonut eilen kaliaa! Mahtiolo! Kalia on pahaksi ihmiskunnalle! Älkää kukaan juoko ikinä kaliaa!

Nyt lähden agilityyn. Istun koulutuskentän laidalla kirjan kanssa ja nautin siitä, etten juonut eilen kaliaa.

Olenko nyt tarpeeksi monta kertaa sanonut sanan kalja, sen eri variaatioissaan täällä? Ai en? Ölsä, bisse, keppana, olut, keskari, kalia, kalja. Noin. Nyt ainakin olen.

Aurinkoista päivää kaikille teille.