Moi taas.

Hei, pyydän sen verran apuanne, että jos suinkin hokaatte minun suunnittelevan jotain äiti-teresamaista kivuutta ja lähimmäishyvyyttä, niin muistuttakaa miten viimeks kävi.

Kerron toki teille sen miten viimeks kävi.  Meidän Iidalla on sellainen yks lapsuudesta saakka ollut kaveri, joka asui äitinsä kanssa kahden. Sitten kävi sellainen ikävä tapaus, että äiti ei yksi aamu herännytkään yöunilta, ja niillä samoilla unilla se on vieläkin, nyt tosin peittonaan on pari metriä isänmaata.

Eli äiti lakkasi elämästä joidenkin keuhko- ja sydänvaivojen seurauksena.

Nyt menneenä viikonloppuna oli sitten äitin tuhkauurnan hautaus pohjanmaalle. Ongelmana oli vain se, että tän tytön koira oli vailla hoitajaa/hoitopaikkaa.

Meidän Iida ois ollut tietty hoiturina, mutta kun hän on sen toisen mahdollisen hoiturin kanssa mökillä. Hoiturineidot ovat siellä yhteensä kuuden koiran ja yhden kissan kanssa (meiltä mukana siis kaikki koirat ja yks kissa- kaverillaan on myös kolme koiraa).

Meillä on kotona siis aavemaisen rauhallista ja niinpä päätin olla kaverin kiva pelastaja-äiti ja tarjouduin ottamaan tämän yhden koiran hoitooni viikonlopuksi. Siinähän se yks menisi ihan sivussa kun muuten on niin eläimetöntä menoa meillä just nyt.

Ja siinä mie sen emävirheen tein!

Tämä hoitokoira kun oli tän edesmenneen äitin koira, ja hieman hämillään vielä hänen poismenostaan, meidän koti oli koiralle outo eikä se muutenkaan ole kai ikinä ollut hoidossa missään... jne.

Niin tiättekö- tämä koira ulisi, vinkui ja haukahteli koko hemmetin viikonlopun t-a-u-k-o-a-m-a-t-t-a. Ainoat hetket jolloin se oli hetken hiljaa, oli kun telkesin sen Iidan huoneeseen (sain omistajalta tälläsen neuvon) - eli kun sen näköpiirissä ei ollut ketään kelle valittaa, niin se suvaitsi olla hetkittäin hiljaa. Sitten se oppi avaamaan Iidan liukuoven ja sitten taas ulina jatkui. Muutenkin se oli tosi rauhaton, kokoajan liikekannalla ja hermona. HUOH.

Alunperin sen piti olla la-su - välisen yön meillä, mutta se tuotiin jo perjantai-iltana ja oltais haettu ehkä vasta tänään, mutta mä sitten viestin että hermot menee - hakekaa se tänään hemmetti. 3 yötä ulisevan koiran kanssa on vähän eri asia kuin 1 yö ulisevan koiran kanssa nimittäin.

Kun koira sitten eilen haettiin, kuulin varmaan kaksi tuntia sen jälkeenkin vielä korvissani sen ulinaa. Oli rasittavaa. NIIN rasittavaa.

Me oltiin tästä huolimatta tietenkin ihan kivoja ja kilttejä sille koiralle kokoajan. Ei ees korotettu ääntä.

Mutta että tälläinen tapaus, ja muistakaa muistuttaa mua jos vaikka kerron täällä joskus että hoitokoira tulee tms. avuliasta. Avuliaisuus ei kannata, kantsii olla ihan avuton vaan kokoajan;)

Muuta ei sitten olekaan tapahtunut. Äänestämässä kävin ja meidän Aino sai äänestyslippuaan palauttaessa  2 "diplomia". Hän sattui olemaan Vuosaaren peruskoulun (ent. Karavaanin ala-aste) 400. naisäänestäjä ja kokonaisluvultaan 750. äänestäjä. Diplomit oli jostain suttupaperista leikatut laput, joissa luki nämä em. luvut ja onnea. Heh. No mikäs siinä.

Muuten en ko. vaaleista, tai oikeammin niiden tuloksesta sanokaan mitään. Mutta sen kunniaksi laadukas runo:

En tahdo koinia mä Timo Soinia. hoh.

Koinia

Yhtyä, harrastaa seksiä
(Rauno koini Terttu-Irmeliä käsittämättömällä raivolla, kunnes Armas sattui paikalle ja julisti itsensä Itä-Mongolian keisariksi)
Jotta tästä tulisi varmasti mahdollisimman sekava kirjoitelma, niin kerron vielä senkin, että mun kaverin kissa jäi viime viikolla auton alle Vartiokylässä (itä-helsingissä) ja kuoli. Onneks meidän läskipallot on sisäkissoja nykyisin.
Kuva618.jpg picture by ryudakOlavi ulkona valjaissa tässä. Ja tuo allaoleva koiravauva on kans mökillä. Se on ihku <3
Kuva1913.jpg picture by ryudak
Mukavaa viikkoa kaikille :)
Kuva2058.jpg picture by ryudak