Voin kertoa, että täällä parempien ihmisten asuma-alueella, jossa siis toki olen vain töissä, on jalkakäytävätkin taatusti jotain kalliimpaa ja hienompaa pinnoitetta, kuin meidän tavallisten tallaajien lähiökadut !

Tänä aamuna ensin luikastelin ja liukastelin Hesarilaatikolle. Vähän myöhemmin samalla tyylillä autolle. Vuosaaren metroasemalla tuli otettua pari siistiä sivuaskelta luisun muodossa...

Vajaa tuntia  myöhemmin olin täällä, alueella jossa kuolleita myyriä kauloissaan roikottavat mummot ylittävät kadun mahdollisimman kaukana suojatiestä ja viistosti ja missä ilma on sama, keli on sama, aurinko on yhtä nousemattomissa ja mitä koenkaan ! Täysin sulat ja liukumattomat jalkakäytävät!  Melkein kuin palmujen katveessa ois talsinut!

Onko tää nyt reilua sitten, kysyn vaan!?

Hei kamala asia: esikoiseni on nyt loukkaantunut sotaurho! Kaikkensa hän on tämän isänmaamme puolesta tehnyt ja palkkioina on kaksi hajonnutta sormea! Kauheaa! Joku pyssy (tai joku) oli lauennut (tai jotain) sen käsiin ja kahteen sormeen tuli tikkausta vaativat haavat. Eikä sitä tuolta saarelta haettu edes helikopterilla !!  Ensin yhteysveneellä Santahaminaan ja siitä joku alikeisari sen oli kuskannut Töölön sairaalaan autolla!! Ei edes ambulanssilla, vaikka hänellä oli haava! Tai siis kaksikin haavaa!

Noh, näistä erittäin huonoista kuljetustoimenpiteistä huolimatta onni on se, ettei mennyt esim. mitään jänteitä. Niiden parantuminen on käsittääkseni aika mittava prosessi. Eikä mennyt luitakaan eikä niveliä.

Onneksi esikoiseni myös tuntee äitinsä sen verran hyvin, ettei hän soittanut esim. sieltä Töölöstä, kun oli joutunut odottamaan siellä jonkun aikaa vuoroaan (vaikka mielestäni hänen olisi pitänyt päästä jonojen ohi!). Arvatkaapa kuka ois lähtenyt miljoonaa sinne ajamaan ja pelastamaan haavoittunutta soturia? Deffa ja intubointivälineet takataskussa tietty..

Sit sellanen eläinjuttu vielä. Meidän vanhin koira on kipeä. Sillä on yskä, joka onneksi nyt on paranemaan päin.

Mutta! En tiiä mikä kevätkiima tällä kastroidulla uroolla nyt on... Meillä ei ole koirat edes pentuina tehneet mitään sen kummempaa tuhoa. Mutta nyt tää seniorityyppi on SYÖNYT kahdet kalsarit (tarviiko edes mainita että käytössä olleet..yöks) ja kaikki mahdolliset roskikset on kaivettu jos siellä olisi jotain naisten juttuja... Meidän vessojen poljinroskisten aukaisumekanismia se on kovasti koittanut koiranaivoillaan ratkaista, toistaiseksi tuloksetta...

Siis paitsi että koira on kipee, se on myös sairas. Ihme epeleitä..

Kuva%20459.jpg Kuvan koira liittyy tapauksiin. Kuvannut Iida.

Sit sellainen eläinjuttu vielä, että meidän Olavi ei ole kiinnostunut samoista asioista kuin koira, mutta sekin voisi syödä kyllä melkein mitä vaan.

Se on ihan villinä tomaattiin. Se on ihan villinä jugurttiin. Olen nyt monena aamuna huomannut, että se on aivan älyttömän hulluna poremuodossa olevaan monivitamiinijuomaan.,,

Kuva%20226.jpgKuvan kissa liittyy tapaukseen. Kuvasi Iida.

Kivaa keskiviikkoa kaikille :)

ps. sotaurhea soitti. elossa on hän edelleen ja huomenna pääsee lomalle hän.