Väliaikaisraportti uudenvuoden aatolta a.d. 2006

Nukuin viime yönä huonoiten ikinä. Karpaasi vaivasi, kun Mika Myllylä koitti suksestaa rannekanavassani pitkin yötä (sori, huonoa insidesketsikkyyttä). Mutta ette voi väittää, etteikö karpaalikanavasta tulisi mieleenne karpaasi!?!

Päivällä kävin kaupassa ja kahdessa kodissa kukkain kera surunvalittelukäynnillä.

Nyt olkkarissani istuu kauniita teinejä. Niillä on raitapaitoja, hassuja kampauksia ja pääkallosukkia. Sellasii perusernuja siis. Ne on ihan kiltisti, yhdellä tytöllä oli äitinsä antama skumppapullo mukana, ja hän kysyi saavatko siitä ottaa. Annoin luvan ja jonkun Tarjoustalon tai vastaavan parin euron skumppalasin, jonka huijasin olevan aidon, Romanovin hovista roudatun kristallimukin. Ei tainnut mennä läpi. Kumma homma.

Tyttäreni suoristi hiukseni. Luulin että hiukseni ovat muutenkin suht suorat, muutamaa karkailevaa mummokiharaa lukuunottamatta, mutta nyt ne vasta suorat onkin! Vähänks hienot!

En ole muistanut leijua paidalla, jonka sain joululahjaksi. Vävyltäni. Se on nyt päälläni. Se on pinkki ja edessä on tälläinen painatus:
unELMa-Anoppi. Huomatkaa isot kirjaimet. Vähänks hieno! Tai paljonks!

Yks koiramme on ihan sätkyissä ton paukuttelun takia. Mutta me suojellaan sitä kaikelta, niin että kyllä se tästäkin uuden vuoden aatosta selviää.

Nyt toivotan teille ihan kaikille hyvää vuodenvaihtumisjuhlaa. Olkaa kiltisti tai vastaavasti älkää olko. Oon reilulla päällä ;)