Tömäkkää maanantaita!

Kai olette huomanneet, että vuorokaudessa on nyttemmin noin 26 tuntia? No kun PÄIVÄ ON PIDENTYNYT! Selkeesti on. Nyt sitä kerkiää vaikka mitä ja vaikka mihin.

Mutta siitä huolimatta aion hieman marmattaa. On täällä blogistanian (en oikein pidä tuosta sanasta, mutta en parempaakaan nyt keksi tähän hätään) ruosteisilla kukkuloilla vaan niin kummallisinta välillä.

Luen vakkaristi blogeja, joiden kirjoittajilla menee joko hyvin, huonosti tai keskinkertaisesti. En mitenkään valikoi seuraani enkä lukemiani blogejani sen perusteella, mikä on kyseisenkin ihmisen status mentaalipuolella tai fyysillisen terveyden kanssa. Kirjoittajan ei tarvitse myöskään olla mikään Runeberg, Topelius tai Susan Kuronen (haha, tähän voisi sanoa että kirjoittaja ei SAA olla tämä kyseinen).

Blogikirjoitusten jatkona luen yleensä myös kommenttiosiot. Jo on kumma tämä trendi, että jo valmiiksi lyötyä mätkitään kartulla niin, että tämä joutuu sulkemaan kommenttiosionsa. Kaikki ei sulje, ja siellä sitten besserwisserit sormi ojossa neuvovat, miten pitäisi elää.. HOHHOIJAA.

Mutta on niitä hyviäkin kommentaattoreita. Mutta.. muttamutta. Myötätunnon ilmaiseminen kirjallisesti suomen kielellä _on_ toki vaikeaa, mutta en voi sille mitään että saan irvistyshermo-"kynsi-raapii-liitutaulua"- efektin kun myötätunnon ilmaisu kiteytetään sanahirviöön JAKSUHALIT! Tai sen eri versioihin, kuten "jaksuja".

Siis anteeksi, mitähän ne jaksuhalit on? Jaksuhalit jaksuhalit.. päivästä toiseen vaan jaksuhalit.. Ilmeisesti jaksuhalilla tarkoitetaan jaksamisen toivotusta ja halausta. Onko jaksuhalien jakelijat väsyneitä, koska eivät jaksa kirjoittaa muutamaa sanaa kunnolla, vaan muuttavat ne ihme lässynlässyn-höttömössöksi? (itsehän kirjoitan aina niin täydellistä äidinkieltä, kjeh)

Mulla on täällä nyt oikea ongelmien ongelma. Ja se on se, etten kestä kartulla mätkijöitä enkä jaksuhaleja! Mainittakoot nyt kuitenkin, että karttukansaa halveksin, jaksuhalijoita en kuitenkaan. Eihän se nyt kuitenkaan ole kuin hyvää tarkoittava sana- mutta ahhhh niin ärsyttävä mun mielestä.

Ugh.

Ennenkuin paljastan lisempää inhoamani sanoja niin lähden sorvaamaan!

Zemppii vaan kaikille, kyl se siitä!;)