Hei taas kaikille:)

Nyt on kuulkaa sellainen juttu, että joulupukin mielestä meidän koko perhe on ollut niin älyttömän kilttejä, että vaikkei minusta aina niin tunnukkaan, niin pitää varmuudeksi olla nyt taannehtivasti oikein kilttinä.

Pukki toi tänne mm. navigaattorin autoon (mulle! oon niin surkee suunnistaja), littanoita näyttöjä tietsikoihin, digipoksin, ulkoisen kovalevyn johonkin (en oikein ymmärrä että mikä se on), stereot, kelloradion, sukkia, kalsareita, saunakamaa, karkkia, kahvia, kosmetiikkaa, tohvelit, oloasuja, kirjoja, ison sängyn, pleikkaripelejä, ja  uudet ohjaimet, mikroaaltouunin kärähtäneen tilalle,  mp3 - soittimia, laavalamppuja, rahaa.. ja kaikkee muutakin kyllä.

Olemme tuhonneet kolme kiloa lohta, noin parikymmentä kiloa kinkkua, jouluruokia (tänään pliis jotain muuta!), on saunottu, pelattu, löhöilty ja vietetty aikaa yhdessä koko perheen (tällä haavaa siis 7 henkeä vakituisesti) plus tursaiden sun muiden kera.

Ollaan käyty myös hämäämässä navigaattoria. Ei olla toteltu sen ohjeita ja seurattu että mites nyt suu pannaan, oi navigaattor. Kyllä se aina löytää oikean reitin! Ovela siika koko laite.

Tänään on sitten arki, mutta ei tunnu kyllä siltä. En muuten tajua, miksi näitä päiviä kutsutaan välipäiviksi? Uudenvuodenjuhlahumua en nimittäin oota yhtään, ja toivon että koko päivä ois jo mahdollisimman nopeasti ohi ja telkkarista alkaisi Twin Peaks. :)

Mut ei muuta ku hyvää kes.tiis.. per.. NO VÄLIPÄIVÄÄ kaikille :)