Oon äitynyt ihan valtavan hurjaksi tädiksi!!

Aloin tänään  toimeliaan aamuni ja sitä seuranneiden aamupäivä-unieni jälkeen tosissani rehaamaan niiden huomisten vaatteiden kanssa. Onni onnettomuudessa on se, että löysin vain vasemman jalan bilekengän! Vähänkö ois vituttanut ilman tätä immobiilia, joka siis sattumoisiin on just oikeessa jalassa! Eli oikeessa.

Noh, eikun sitten muuta ku lumppuja päälle ähräämään ja sukkahousuja tuhoamaan siksak- eli harkkosaksilla (korvaa siksak-ompeleen, eli estää purkautumisen- neulebloggajat kantapäässäni kertoivat).
 Voi herramunjee. Näytin joko sirkuksesta karanneelta tai Peppi Pitkätossu-look-a-like - naamiaisiin sonnustautuneelta!

Toisessa jalassani oli punainen sukkis ja sininen kenkä ja toisessa sininen kipsi (eri sävyä kuin kenkä)  ja beige mummosandaali. Ei ei ei! Kun ylkkärijuhliin menee kuitenkin tyylikkäitä ihmisiä hienoissa Batistini-puvuissaan sun muuta..

Ratkaisu oli selkeä. Tarvin joko kipsin väriset sukkahousut tai sukkahousujen värisen kipsin.

Lähetin lapsiorjatyövoimani sukkahousuputiikkiin sekä myös kipsiputiikkin, eli apteekkiin. Olen nähnyt apteekin hyllyillä nimittäin niitä samoja värikääreitä, mitä minulla on tämä sininen - tosin ehkä vähän pienemmissä rullissa mutta sitä parempi!

Eivät ne löytäneet :/  Jotta saisin siniset sukkahousut, minun pitäisi mahtua kokoon 116/122 cm- ja voin paljastaa etten mahdu. Yllätyittekö?:D

Pakotin teinit  keksimään, että mitäs nyt. Päädyimme siihen tulokseen, että olkoot eriparijalat! OLKOOT OLKOOT OLKOOT! Kai ny kaikki tajuu, että se mummosandaali on sellanen kesämalli sellasesta mustasta nahkakipsisaappaasta? Ja että ei vammautuneita sääriä enää välttämättä muurata valkealla kalkkikivellä? Ja myöskin että en käytä esim tossa naapurissa sitä mummokenkää ollenkaan. Istun vaan jalka tanassa passattavana jossain!

No niin, että tässä oli nyt sitten lumppurapo taas, vaikka lupasin etten sellaista enää tee. Mut hähä- teimpäs siltikin!

Kivaa illanjatketta kaikille :)