Eka lomapäivä on nyt vietetty ja heti on peppu kipeä.

Tajusin just, että ehkä mulla ei oo lomaressiä siksi, kun esileikkilomailin jo jalkani kera. Tosin en kokenut olevani mitenkään lomalla. En vaan ollut töissä.

Pepun kipuisuus taas johtuu kolmesta  tämänpäiväisestä pyörälenkistä. Pyöräily wanhalla (ei tosin niin wanhalla kuin minä) Mummo-Helkamalla (ei vaihteen vaihdetta, jalkajarru ja leveälestinen satula) on ihanaa ja lopetan tämän lauseen nyt tähän ennekuin keksin ängetä tähän vielä yhdet sulkumerkit. (heh) Apua.

Kissat pääs karkuun tänään ja siinähän se juttu just on, että jos ne pääsee silleen ähäkutti päästimpäs tyhmäelma, tyhmäelmasetä, tyhmätelmalapset lälläslää, niin nehän kans nauttii vapaudestaan ilkikurisesti ja menevät ties minne. Sitten jos ne päästää laillisesti ulos, niin tuossa statussymbolini tunnusmerkillä, valkoisella lauta-aidalla ne vaan istuksivat. Vähän oli sellanen kylmä rinki pehvan alla (joka ei tosin lievittänyt pyöräilypeppukipuja) ja huono omatunto ja mieli ja paniikki ja syytös.

Se viikon kateissa ollut löyty naapurin pihasta puskasta ja toinen tuli itse. Nyt ne on taas katumusharjoittelemassa tuolla viileässä huoneessa ja huomenna alkaa taas valjastelu. Täältä ei karata!

Setä tuli tänään Saarenmaalta jostain rok-valssitapahtumasta. Katri-Helenaa ja muuta tosi rokkia. Nyt se aikoo lomailla tämän viikon ja hemmetti jos täällä alkaa taas joku työleiri ja pitää kynsisaksilla ajaa nurtsi ja kynsileikkureilla trimmata pensaat ja voiveitsellä tehdä halkoja niin sit mä joudun valitettavasti huutamaan. Silleen kovaa.

Olen ihanassa Helkama-mummomallisessa kesähiessä, joten menen suihkuun. Mutta sen vaan sanon, että jos loma menee yhtä nopeesti kuin tämä päivä, niin olen sorvin ääressä jo noin huomenna. Kraah.