Hei taas!

Nyt on tällä täti-inehmolla niin hektistä täällä sorvaamossa, etten ehdi blogata! En suunnilleen ehdi edes kissaa sanoa, omg! Huutonauru-äkämys-tuohtumus- kukkahattu-kuolema uhkaa!

Tai no ei sentään. Tossahan toi lorvi veivaa elämää tärkeämpiä dokumenttejä.

Kotona pitäs jaksaa tehdä tänä viikonloppuna kyllä kans jotain. Nyt kun tässä näille tunnustusten teille olen lähtenyt tarpomaan, ja varsinkin kun olen tainnut saada vähän sellaisen siivousintoilijan maineen täällä niin kas tässä teille:

Elman siivousviikko ja viikkosiivous:

  • maanantai: "onpas täällä eletyn näköistä näin viikonlopun jäljiltä. Mutta kuka hullu sitä nyt maanantaina jaksaa mitään tehdä?! No ei kukaan! Hyvä kun työpäivästä selvisin.. "
  • tiistai: "onpas täällä vähän enemmän eletyn näköistä näin alkuviikosta. Mutta kuka hullu sitä nyt tiistaina, joka on viikon tyhmin päivä, jaksaa mitään tehdä?! Tiistai-illat on pyhitetty sohvakoomailulle tai jollekin muulle kuin siivoomiselle! Tiistai sucks!"
  • keskiviikko: "hitto että onpas täällä.. . Mutta koska viikonloppu on kohta lähellä, niin kuka hullu sitä nyt näin keskellä viikkoa mitään siivoaa, no ei kukaan! Keskiviiikkona voi kyllä jo vähän suunnitella mitä sitä sitten viikonloppuna ehkä siivois.. tai sitten ei"
  • torstai: "helvetti, johan täällä onkin sotkuista" Pahus vaan kun torstai on telkkarintoljotusilta. The virallinen sellainen. Siitäkin huolimatta ettei Teho-osasto tulekaan.. eli kyllähän sitä vois vaikka siivota, mutta ei ehdi ei"
  • perjantai: "hyi hemmetti miten paskasta täällä on! Mutta kuka hullu sitä nyt raskaan työviikon jälkeen jaksaa mitään siivousta edes ajatella? No ei kukaan! Menenpä tästä sohvalle palautumaan raskaan viikon päätteksi.."
  • lauantai: "hyi suatana miten sotkuista ja paskaista täällä on, no korjaampa tuon tuosta pois ja sitten menen tietsikalle pelaamaan parit pelit.... mitä? joko kello on ilta? No kuka hullu sitä nyt tähän aikaan illasta mitään siivoomaan alkaa ja vielä lauantaina? No ei kyllä kukaan! Antakaa kaljaa, kiitos"
  • sunnuntai: "onpas täällä hemmetti kamalaa, mutta tämä on virallinen lepopäivä joka pitää pyhittää koska huomenna alkaa taas raskas työviikko, ja kuka hullu sitä nyt itseään millään siivouksella rasittaa juuri ennen raskasta työviikkoa? No ei kukaan !"
  • jne.

Sitten kun saan sellasen jonkun rykäisykohtauksen, niin lavertelen siitä niin lesona täällä, ja te kaikki luulette että oon joku ahkera. Mut tuossa nyt tuli sitten karu totuus asiain tilasta.

Mutta ! Tyttäreni kyllä siivoavat ja järkkäilevät aika usein, sitä ei pidä unohtaman. Eli jos luette tätä niin KIITOS SIITÄ <3 .

Ihanaa kun tammikuu on ohi O/ Mukavaa helmikuuta ja perjantaita kaikille:)

Kuvassa meidän vauhtimakkara Osku. Kuvaaja Iida.

Kuva%201143.jpg