Tiukkaa tiistaita!

Oon aika.. tai oikeestaan ihan tosi ärsyyntynyt!

Olen tälläinen sorvaajatäti. Tykkään työstäni, mutta aina sillointällöin tulee tilanteita, jolloin tekisi mieli vaan karjua ääneen ja heitellä klemmareita ympäri lääniä. Ja ne tilanteet liittyvät aina sanaparihirviöön _töiden priorisointi_.

Vaikken blondi olekkaan, en kykene tekemään montaa asiaa yhtäaikaa. Mutta kuka hitto minä sitten oon priorisoimaan ihmisten maailman tärkeimpiä hengentuotoksia, jotka kaikki ON maailman tärkeimpiä, ja niiden pitäisi olla heti valmiina, ja piti oikeestaan olla jo toissapäivänä, mutta kun seliseli jos vaikka kuin!

Priorisoinko ne silleen, että kivoimman tyypin työt teen ekana ja inhottavimman vikana? Vedänkö pitkää tikkua? Enkö tee mitään?

Ärsyttää sit sellanenkin, että jotkut pyytää esim. jotain pikkusievää powerpoint-esitystä ihan ajoissa. Sit tulee lauma näitä hätähyeenoja ja sen ajoissa olleen esitykset vaan jää, jää, jää, jää, ja se ei oo oikein. MRR.

Ja tän kaiken kaaoksen, siis myös kirjaimellisen uuden huoneen kaaoksen, keskellä pitäisi lähteä Paasitorniin jotain arviointikehikkohommia opettelemaan. Tämä on kaiten sit joku jalostuneempi versio kehityskeskustelusta.

Kiinnostaa ku kilo kakkaa ! Josta tulikin mieleeni, että aamulla kotona havannoin hirveen kakkapötkylän tuolin alla. Hain talouspaperia, ja lähdin hämärään olkkariin siivoomaan pökälettä. Hih, se olikin pakeneva pökäle, koska kyseessä olikin maton alle jemmautuneen Olavin hännänpää :)

Eilen illalla imitoin hörhöä soittajaa. Kitarasankaroin 6 mg Sirdaludin ottamisen jälkeen. Siinä vaiheessa kun olin enemmän Kurt Cobaini kuin Kurt-vainaa itse, menin nukkumaan.

Nyt jatkan töitteni priorisointia!

Kivaa tiistaita!