Voi jumalauta ja -tsukka myös!

Heti kun aloin imitoimaan kunnon maalaista ja kävin Agri-Marketissakin ihan, niin johan alkoi kasvua tapahtumaan. Valitettavasti vain aika hitsin väärässä paikassa... Olen nimittäin onnistunut omin pikku (ai miten niin pikku?) elimistöineni kasvattamaan itselleni finnin nenään! Sisäpuolelle! Mulla on nyt siis kroonisesti herne nenässä, paitsi että oiskin herne, sen ehkä saisi jotenkin poiskin.

Tää on ihan gauheeta. Sata kertaa mielummin ottaisin nenän ulkopuolisen finnin, koska sen ällöttävyys ois lähinnä visuaalinen ja esteettinen kauhu, ennenkaikkea kanssaihmisilleni! Kun tällänen salafinni taas on ihan oma henkilökohtainen riesani vainen.

Kauheeta jos vaikka tukehdun tähän! Tai jotain! Olen taatusti hengenvaarassa!

arska.jpg

Muuten olenkin sitten ihan yhtä kesäterässä kuin Mötley Cruen keikkalentokone. Eipä niinku heti uskoisi, että ko. bändin keikkatavarakuljetuksen tökkiminen koskettaisi minuu yhtään, mutta kylläpä vain koskettaakin! Kas kun tursaat (mukaanluettuna oma esikoiseni) oli nakitettu keikalle roudaamaan ja ne on oottaneet meillä sitä hiton lentsikkaa meillä  ja sitten ne lähti Jäähalliinkin eilen aamulla ja tienasivat liksansa fudista pelaamalla ja Mötli Cruen ruokia syömällä. Muah.

Olen kesäterässä.. alkais jo loma :)

Aurinkoista tiistaita kaikille! :)