Moi!

Jos höperrän kohta jotain ihan omiani, niin lainakoneen syytä kaikki. Lainakoneen kanssa kun lainasanojen mahdollisuus on niin mahdottoman suuri mahdollisuus.. äh.

Sorvaamossa hengaan ja edelleen olen sitä mieltä että muuttoni tänne koulutuskeskuksen tiloihin oli onnenpotku, lottovoitto, kaikkien tsäköjen ja hyvien mäihien äiti, isä ja muut sukulaiset.

Ensinnäkin- täällä _ei_ ole remonttia, ei muuttoa, ei wanhoja mappeja,  ei joka paikka täynnä lainalaatikoita, roinaa, kamaa ja ryönää. Täällä toimii koneet ja laitteet ja verkot ja kaikki. Täällä on kahvia tarjolla kokoajan ja lähdevesiautomaatti. Huonettani ei pidetä kaiken kaman romuvarastona, kokoajan ei kukaan ole nykimässä hihasta, lahkeesta tai helmasta (lähestymiskulmasta riippuen) ja ahhhh. Lisäksi minulla on suora näköyhteys merelle, aina kun menen tuonne toiselle puolelle taloa hengaamaan. 

Olenko nyt varmasti hehkuttanut jotain hitsin sorvaamoa siinä määrin, että kohta valkotakkiset hakevat?

Kotiin kuuluu seuraavaa:

Esikoinen valmistautuu johonkin elämää suurempaan sählyturnaukseen. Ne treenaa joka päivä ja ilta taloyhtiömme kentällä ja kotimme toimii huoltopisteenä. Hih. Hikisiä tursaita siis tulvii ovista ja ikkunoista.

Yhdellä tyttäristäni on tänään nimpparit. Lupasin viedä kotiin nimikkojäätelöään, joita syömme tietenkin tietynnimiset tossut jalassa. Mutta koska olen salaperäinen, en tietenkään paljasta tyttäreni nimeä;)

Toinen tyttäreni on koko viikon siivonnut kotiamme, mitä nyt hikisien tursaiden komentamiselta on kerennyt. Lupasin nimittäin pienen kiristyksen ja lahjonnan siivittämänä, että se saa himoitsemansa jutun jo tällä viikolla etukäteissynttärilahjaksi, jos. Se juttu on uus objektiivi (kai se sen niminen härpäke oli..) digijärkkärikameraan.

Kuopus on vimmastunut opettajaansa, koska opettaja on vimmastunut koko luokkaan. Heillä on tässä viime rutistuksena uimista liikuntatunneilla. Joidenkin oppilaiden vanhemmat olivat lähettäneet opettajalle viestejä, että "meidän Kalle/Ville/Tiina/Maija (nimet muutettuja) ei voi osallistua uintiin, koska sitätätä ja tuota...". Opettaja ei ollut uskonut, vaan uhannut kantaa oppilaat altaaseen omin käsin. On se hurja.

Elma-sedän sesonkiviikot ovat alkaneet. Se on tämä kesäkausi niin kiireistä tuollaisille ihmisten viidenneksi parhaille kavereille (heti juustohöylän jälkeen). Tälläisen määritelmän teki joskus Pullakuskit (Mato ja Sakke) radiossa.

Minä pistin oman loma-anomukseni vetämään. Lomailen 3.7.- 12.8, kuus viikkoo putkeen. Kannattaa varoa, koska pallokalsarit saattavat liekehtiä milloin missäkin Suomen nurkalla silloin.

Ja nyt minä menen pakkaamaan laukkuni ja lähden kotiin. Niin että hyvää keskiviikkoa vaan kaikille:)