MOOOI!

Meidän Suomen lapinkoira (hitto, kirjotetaankohan se nyt noin?), Halla, täyttää tänään neljä vuotta! Tuossa alla hieman kasvukehitystä Iidan kuvaamana.

hallak.jpg

Urho Kekkosellakin ois tänään synttärit, jos se eläis. Tai ehkä ne on silti, ei voi tietää. Onnea Urkki, 108 vee!

Pienenä luulin, niinkuin varmaan moni muukin, että Urho Kekkoisuus on synonyymi presidentille. "Ruotsissa ei oo Urhokekkosta, siellä on kuningas, mutta Venäjän Urhokekkosen nimi on...".

Vaateongelmaani on joko tulossa ratkaisu, tai sitten ongelma vaan pahenee. Koska nyt tämä vaatetusasia on osittain miesten hallussa... En siis ole nakittanut miehiä kauppaan käskyllä "ostakaa mulle vaatteet" vaan Kiva-Tainan gaarderoobista tulee tai ainakin pitäisi tulla tänään pari hienoutta kokeiluun mulle. K-T asuu Salossa, mutta eräs roudarinrutku on tulossa Turusta Helsinkiin ja hakee ne.. Mutta en kyllä usko että mulla on rievun riepua käsissäni, ennenkuin itse nään..

Tänään meen kuitenkin jokapaikkaan, huomenna vielä jokapaikempaan ja perjantaina paniikissa sitten kaikkialle, joten luulisi tällekin ongelmaruumikselle jotain loimea, joko mallia soputeltta tahi puolijoukkueteltta, löytymään.

Jotenkin vaatteista sain aasinsillan tähän kuvaan:

IMG_4402.jpg

Hitsi kun rivakalla harjauksella lähtiskin puolet Elmasta lattialle....

Ei muuta ku mukavaa keskiviikkoa kaikille, jatkan klemmareiden järjestelyä...