Ai gauheeta, hokasin just että oon ihan rappiolla. Olen elokuussa ryypiskellyt ja pilettänyt joka ilta!
Onneksi nyt on kuitenkin vasta aikas alkukuu, joten jotain toivoa lienee vielä on!

Eilen oli siis amerikan kaverin tapaaminen vol.2. Hän halusi mennä "rokkibaariin" ja niin sitten tapasimme rokkibaarissa, Bar Loosessa. Ei ollut paras mahtollinen paikka kokoontua sinne. Musiikki soi täböillä ja ihmiset huusivat täböillä, ja lopputulos oli se, että sen enempää ei saanut oikein mitään tolkkua musiikista kuin vieruskaverin puheestakaan. Niin että se on sitten kai tosi rokkia tollanen?

Vaihdettiin rauhalliseeen pubiin ja loppujenlopuksi vielä Manalaankin, joka on neljään saakka auki. Tietenkin siellä piti olla tappiin saakka ja vähän ylikin.

Vaikka tässä on nyt kaksi iltaa täti rymynnyt kuin mikäkin pilehileteini, niin tänään ei ole krapulasta tietoakaan! Turnauskestävyyteni on parantunut!
Tosin täytyy kyllä samaan hengenvetoon tunnustaa, että tänään en sipaise itseeni taatusti mitään kosmeettista ainetta- en hitsi edes saippuaa! Tämä olkoot totaalinen yökkärissä liihottamiselle omistettu hajupäivä. Ei tälläisiä ole loman aikana kovin montaa ollutkaan.

Oli peräti kummallista herätä tänään kello yhden korvilla siihen, kun aurinko EI paistanut.

Ennenkuin alan leijumaan sillä, että keiden julkkis-starbujen kanssa istuin eilen samassa seurueessa, niin poistun haisemaan lukaalini länsisiipeen;)

Kivaa torstaita kaikille! :)