Hei taas.

Viikonloppuni meni täydellisen laiskottelun merkeissä. En tehnyt yhtään mitään mainittavaa millään saralla, ei sosiaalielämää, ei juopottelua, ei syöpöttelyä, ei siivousta- paitsi ihan vähän eilen kun koko koti alkoi muistuttamaan ihmisten agilityrataa.

Mutta sen sijaan olen ollut huolissani, kun hokasin että olen vaarassa! Suuressa vaarassa !

Kas kun senhän me kaikki olemme lääkärinkirjoista ja akkainlehdistä lukeneet, että keskivartalolihavuus on _supervaarallista_ ja altistaa vaikka mille taudeille, kuten kakkostyypin diabetekselle.

Aloin sitten tarkkailemaan ruhoani keskivartalolihavuussilmällä ja tulin tälläiseen lopputulemaan:
vasemmalla puolella kroppaani keskivartalolihavuus alkaa nilkasta ja päättyy silmien alle.
Oikealla puolella keskivartalolihavuuteni alkaa pohkeesta ja päättyy silmien alle.

Tämä epätasapaino ja kultaisen leikkauksen puute jaloissani johtuu vasemman nilkkani fleksus ligamentsus - jutusta- jotku ylilöysät nivelsiteet pitävät minut jatkuvassa nyrjähdystilassa ilman nyrjähdystä! Kelatkaa! Tai no älkää kelatko, ei tämä niin ihmeellinen asia ole.

Eli.. jos mun uhkana ei oo ainakin kolmoistyypin diabetes, niin ei kellään! On tämä keskivartalolihavuuteni niin massiivista.

Lohtua ei tuo edes se, että otsa on aika hoikka. Ja korvat. Tosin niitäkin on aika vaikea arvioida, koska korvani ovat melkein yhtä suuret kuin Ari Koivusella.  En oo mikään Ari-fani, mutta täytyy myöntää, että jonkunsortin korvasielujen sympatiaa tunnen häntä kohtaan. Niin nuori ja niin isokorvainen... (isoilla korvilla ei kuule yhtään sen paremmin kuin pienilläkään, eli ei mitään etua duuninsakaan puolesta Arskalle isoista korvista).

Tämän äkillisen keskivartalolihavuushuomion johdosta .. niin mitä? En ainakaan saakeli ala millekään laihdutuskuurille. Se on varmin tie makeanhimon yltymiseen, suolaisenhimon yltymiseen, laihdutuskuurilla alan himoitsemaan jopa kreikkalaiselta hikisukalta maistuvaa fetajuustoa! Yllyn haluamaan kaikkea! Paljon!

E-setä on aikuiselämänsä ehkä kolmannessa flunssassa. Jos se tarttuu muhun , niin en ala !

Tää maailma on siis oikea vaarojen karikko: on liukastumisvaara, on mummokalsarivaara, on keskivartalolihavuusvaara ja flunssavaara.

Nyt ei muuta ku moi. Varokaa vaaroja !