On tämä kans. Suutarinlapsien kengättömyys-syndroomaa ilmassa.

Raihnaisaa ruumistani kolottaa joka.. no ei ehkä ihan kolosta, muttei paljon muutakaan. Joku flunssanvihulainen kai koittaa epätoivon vimmalla hyökkiä kimppuuni, mutta melko meinaamiseksi on jäänyt sen iskuyritykset.

Tulis saakeli sitten ihan kunnolla tai jättäisi rauhaan! Tällänen semiolo on ihan pehvast. Sekunnin sadasosassa iskee maailman hirvein kurkkukipu- ja sitten se katoaa yhtä nopeasti kuin tulikin. Jalkoja särkee, väsyttää, vituttaa, uuvuttaa, mikään ei oikein hotsita.  Vali!

Istun sorvaamossa debfibrillaattoreiden, kolmioliinojen, jalkalastojen, niskatukien jne. välittömässä läheisyydessä, mutta arvatkaa löytyykö täältä buranan buranaa tai edes jotain mummojen disperiiniä että sais kolotuksilleen vähän droppia? No EI löydy !

Wanha totuus kuitenkin on, että mikä ei tapa, siihen ei kuole, joten se siitä sit.

Eilen olin melkein henkienpelastaja. Tyttöni Iida oli lähtenyt merenjäälle koiran kanssa ja eksynyt. Hän sitten soitti että on jossain Harbonkujalla. Sentään siis ihmisten ilmoilla, mutta hyvä kysymys kuului että missä hitossa on Harbonkuja. (tai-katu, en muista)

Ei hätää! Hengenpelastaja-elma lähti netin karttahaun perusteella (muistin vasta sen jälkeen että onhan mulla tomppa- navigaattori, ei sitä hengenpelastushommissa voi kaikkea heti muistaa) suunnistamaan kohti Harbonkujaa joka olikin Meri-Rastilassa.

Tein kuulemma pahan hengenpelastuksellisen erheen, kun jätin kännykän kotiin, johon Iida sitten olikin soittanut kertoakseen tarkempia koordinaatteja. Elmasetä kuittaili tästä mulle. No siinä samassa hengenpelastuslähtöhässäkässä se unohtui kännykkäkin kotiin. Sitäpaitsi etsintäpartion toisella jäsenellä, eksyneen sisarella, oli puhelin mukana. Niin kerta!

Harrastin eilen myös extreme-telkkarointia. Meinasi telkkari lentää ikkunasta pihalle, kun Päivi Räsänen oli tentattavana. Hei Päve, nyt on kakstuhattaluku! Päve kun tuumi että isättömyys (lapselle) on jopa pahempaa kuin lapsettomuus (aikuisille). Tarkoitti kai tahatonta lapsettomuutta. Tai mistä sen tietää, vaikka se ois tarkoittanut poikansa jeesustukkaa, jonka paha armeija meinaa viedä!

Huomenna on helmikuun vika päivä ja lunta sataa ihan huluna. Mulla on reikä lenkkareissa. Ehkä se edesauttaa flunssan puhkeamista? Hähää.

Sorvaamossa on niin hiljaista, että tekisi mieleni .. karjaista ;) 

 126669.jpg<-Taavi. Kuvaajana pikseli-iida ;)