Huomenta!

Olen saanut päätökseeni maailmanlaajuisen empiirisen ja halkipoikkijapinoon-tieteellisen tutkielmani, ja ennen virallista väitöstilaisuuttani julkistan tutkimuksen lopputuleman täällä. Luitte sen siis täältä ensin!

Tutkimuksen aiheena oli "ketkä oikein tykkäävät syksystä". Ja nyt seuraa siis se yhteenveto.

Syksystä tykkäävät:

  • vakituisessa ansiotyössä käymättömät. Perustelut: no kun ei tarvi lähteä tarpomaan ansiotyöhön, vaikka vettä tippuu taivaalta tuhat litraa minuutissa ja tuulen voimakkuus puuskissa on jotain 40 metriä sekunnissa. Ja bonuksena voi kotinsa lämmössä katsella ikkunasta kun työläiset hiipivät hartiat lysyssä kohti kustannuspaikkojaan. Vahingonilohan se on se aidoin ilo.
  • rikkaat. Perustelut: ei säällä väliä. Taksilla pääsee ovelta ovelle ja sitäpaitsi Stokkalla on kuivaa sitten. Samaten kuin Kämpin kahvilassa.
  • daijut. Perustelut: tarviiko edes?

Tutkimustyöryhmä, johon kuuluivat allekirjoittaneen lisäksi allekirjoittaneen lukuisat sivupersoonat, pahoittelevat tietenkin jos ansiotyössä käymättömyys johtuu sairaudesta tai työttömyydestä. Tai jostain muusta ikävästä.

Muihin aiheisiin:

Tämä viikko on mennyt supervauhdilla. Miten taas voi olla perjantai! En ymmärrä, mutta en pane kyllä pahaksenikaan.

Oikein mitään ei oo tapahtunut. Tää aika on nyt just tätä että ensin herään, sitten tulen sorvaamoon. Vietän täällä päivän ja palaan kotiin. Kotona koomailen tekemättä mitään yleishyödyllistä (telkkarin katsominen ei lie sitä ole?) ja sit meen nukkumaan herätäkseni taas aamulla ja sama kuvio toistuu viitenä päivänä viikossa.

Niin, että jos sit alkais sorvaamaan :)

Paskakelistä huolimatta: ihanaa perjantaita kaikille.