Elämäni on superjänskää! Vai mitä sanotte tästä:

Elma-setä oli sellaisessa turvatutkimuksessa. Asem-kokouksessa tarvitaan äänentoistoa, ja setä sitä siellä sitten toistaa. Ja kaikki Asem-sorvarit turvatutkitaan. Kolmelta eri taholta tuli sedälle paperit, että turvallinen se on. Tämä nyt ei tietenkään ole se elämäni jännittäväksi tekevä asia.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Sedän työpariksi piti menemän sellaisen yhden roudaritursaan, joka hyvin usein (viimeksi eilen) yöpyy meillä, mutta se ei päässyt tarkastuksesta läpi, koska sillä on yhteyksiä Helvetin Enkeleihin!!

Aatelkaa! Oon ihan muina täteinä kuorsannut ja nukkunut rauhaisaa täti-unta saman katon alla tälläsen pirullisen siivekkään kanssa!! Hitsi, miten jännää! Ai eikö.. No onhan !!!

Kun nyt sedästä aloin juoruumaan, niin jatketaan. Hektor nimittäin teki sen taas. Viime talvena (vai syksyäkö lie oli) kun oli se Hektorin ties kuinkamoni-vuotis jubileumkonserti Helsingissä, niin setähän liiteli Barcelonasta eestaas sitä raksaamaan, roudaamaan ja miksaamaan.

Nyt setä lähtee Lordin kans Ruotsiin viikoksi ja -dadaa- lentää sieltä Lintsin päättäjäisiin raksaamaan-roudaamaan ja miksaamaan Hektoria !! Ihme setäriippuvainen Hektor, iso mies.

Meillä puoli perhettä niiskuttaa ja kakoo flunssan kourissa. Mä olen terve kuin mikäkii, mitä nyt eilen nukahdin telkkarin ääreen sohvalle, ja herättyäni siitä huomasin jalkani roikkuvan kummallisesti. Koska jalan teloutuminen nukkuessa ei ole minulle mikään uusi eikä yllättävä kokemus, niin diagnosoin että se periferiajänne oli vaan jotenkin solmussa. Otin pari hyppysottiisierää itseni kanssa ja taas oli jalka ihan normaali. Jipii.

Mutta nyt minä alan tutkimaan klemmareita! Kivaa keskiviikkoa!