Helou,

Minun piti kirjoittaa siitä, miten typerää on se, jos nykypenska valittaa tekemisen puutetta, niin me wanhat nelikymppiset alamme ääni väristen kertomaan kuinka "ei meidän nuoruudessamme ollut nettiä, eikä pleikkareita eikä guitarheroja eikä telkkaristakaan näkynyt kuin kuivakanavia eikä radiostakaan tullut kuin nuorten sävis ja tapaniripatti, eikä...."

Se että meillä "ei ollut mitään" ja nykykakruilla "on vaikka mitä..." niin eihän se nyt jumalauta näiden nykypenskojen vika ole. Toisaalta- oisin varmaan rikas täti, jos esim. just mun lapsi ois tylsyyksissään keksinyt internetin.. jepjep.

Piti myös kirjoittamani siitä, kuinka vappu ei herätä minussa minkäänsortin tunteita puoleen ja aika vähän siihen toiseenkaan. Hyvä puoli vapussa on yksi ylimääräinen vapaapäivä.

Sen sijaan voisin kirjoittaa kilometrin siitä, kuinka ihanaa on kun aurinko paistaa, vaikkei ikkunoista läpi näy! Ei se haittaa! Kevät! Ihanaa!

Voisin myös kirjoittaa siitä, että tasan kuukauden kuluttua meillä on kotona isot juhlat ja olen valmistautunut niihin liian minimaalisesti. Kuukausi on lyhyt aika. On! Noh, eilen sentään hankin 60 skumppalasia. Onhan sekin jo jotain.. kai.

Hyvää kevättä kaikille ! :)