Heips!

  • Niskani ei ole enää juurikaan kipeä--> ei mitään raportoitavaa siitä siis.
  • Meillä on uus ihana pesukone kotona, mutta ei siitäkään juuri mitään raportoitavaa ole, koska pesukone on pesukone on pesukone. Sen verran jos kuitenkin kehuisin, että se on 7,5 kilon kone, ja sinne mahtuu ihkusti tekstiiliä. Wanha kone alkoi imitoimaan kivenpyörittäjän kylää, eli meteli oli huikea.
  • Kukaan ei oo kuollut.. tai no Kirka on, mutta ei tietääkseni kukaan muu tuttu, vaikkei Kirkakaan kyllä mikään tuttu ollut, paitsi Elma-sedälle oli, koska E-S teki aikoinaan Mestarit  jokapaikassa (kuten areenalla, stadikalla ja Amerikassa) -rundin. Voi sitäkin setäraukkaa, kaikkeen se joutuu. Mutta ei siis raportoitavaa muuta.
  • Olen onnistunut priorisoimaan itseni lähes kuiville kaikkien maailman tärkeimpien työasioiden kanssa. Siis arpomalla olen tehnyt hommia pois alta, ja kohta ne sitten on kans pois alta. Kunnes tulee taas joku mahtirouva Priorisointi, jonka äänensä sointi lienee käskevä.
  • Eilinen kehittyneemmän kehityskeskustelun koulutus oli ihan yhtä tyhjän kanssa, enkä tullut juurikaan hullua hurskaammaksi siellä.
  • Pomoni soitti jostain baarista mulle äsken. Wittu mikä suojatyöpaikka tääkin on..

Siinäpä muutamalla pallukalla tämän keskiviikon keskeisimmät epäkohdat. Tai kohtakohdat, tai sit ihan vaan kohdat.

Se on moro ja hyvää päivänjatketta kaikille:)

ps. tiesittekö että esim. sanonnan EVVK tilalle on tullut päivitys. Nyt pitää sanoa KVG. (kato vittu Googlesta). Kaikkea sitä!