Tervehdys vaan kaikille, tai ehkä oikeammin sairahdus, mutta eihän nyt niin saa sanoa.

Olo on kyllä kohentunut, mutta aika sirmakasta vieläkin.

Tuo linkki sitten johdattaakin päivän teemaan. ÄITYLIENpäivä on tulossa, ja PAITULIT senkun riistetään käsistä. Katsokaa nyt tätäkin! Tää ei voi olla totta!

Mutta jotta tämä nyt ei menisi aivan salasukulaisten väliseksi ristiinnaim... linkittämiseksi, niin muihin aiheisiin.

Nyt tässä kipeillessä on tullut seurattua telkkaria ja sen olematonta tarjontaa. Tänään tulee sellainen ohjelma kuin Köyhät Ritarit, jossa tehdään sellasta perushutturuokaa, ja nimikihän antaa vähän niinkuin ymmärtää, että myös edullista ja yksinkertaista.

Tänään tämä joka kodin perushuttu valmistetaan näin:

Meri-Tuuli valmistaa suolaisia viikuna-pekonimuffineja joiden makuyhdistelmä on erityisesti Nikin mieleen. Lisäksi valmistuu äideille lepyttelyjuomaa. Niki testaa ritareiden hajuhermoja reblochon-juustotoasteilla ja valmistaa lisäksi maukasta riisisalaattia. Henkan valmistamat itsetehdyt vaahtokarkit ovat varmasti äitien mieleen. Äitienpäivän kunniaksi Henkka tuo ruokajuomaksi roseviiniä. Niki tuo lahjaksi jokaiseen keittiöön kuuluvan timanttilastan.

Siis voi hiton hemmetti. Köyhäin juttuja juu, viikuna-pekoneita ja LEPYTTELYJUOMAA??!! No tollanen juoma tietenkin on ihan tarpeen, kun on äiti-ihmiset ensin saatu superraivotilaan vääränvärisellä paitulivalinnalla... Mut muuten lepyttelyjuoma kuuluu mun mielestä samaan kastiin masuasukin, kakkakummin ja tsemppivilkutuksen kanssa. Argh.

Kai teillä kaikilla on myös reblochonit tanassa siinä timanttilastan vieressä ? Murrr.

Tänään on lapseni Ainon nimipäivä. Huomenna on mun syntymän vuosipäivä. Sunnuntaina on paitsi ä-päivä niin myös kuopuksein ja tyttöystävänsä 10 kk- yhdessäolopäivä. Huomenna E-S lähtee Lissaboniin.

Ei mul ny muuta. Kivaa päivänjatketta kaikille.