Huomenta kaikille!

Aloitin joululomani varsin rajusti! Kävin eilen yöunille jo kasin jälkeen, tosin ensin vahingossa ja sitten heräsin hetkeksi ja kävin oikeasti ja tarkoituksellisesti nukkumaan. Tekipäs kyllä aikamoisen hyvän säväyksen nukkua normi 5-6 tunnin sijasta 12 tuntia.

306712.jpg Tuossa kuvassa on hoitokissamme. Se on pörheä ja sen häntäkin on mahtava pörhöpatukka. Kiva kissa on. Tosin osaa avata ovet, niinkuin meidän kissakolmikon vanhinkin, ja se on välillä rasittavaa. Mut ei se mitään, kun sen tietää.

Elma-setä on tainnut tulla vähän hulluksi! Se tuli eilen kaupasta lanttupussin kanssa ja ilmoitti, että hän tekee itse lanttulaatikkoa ! Just kun mä olen päässyt kehumasta, että ei täällä jouluhullussa talossa sentään ruokia itse tehdä, vaan me syödään toisten äitien tekemää ruokaa vähän itse vaan höystäen niitä jollain (kerman kanssa niistä saa, kaksinverroin parempaa) jne. Ja nyt. Lanttulaatikkoa. Kinkkukin venaa paistamistaan ja hulluuden multihuipentumana: E-S aikoo vielä ennen joulua maalata eteisen!

306710.jpg Tässä kaksi omaa kissaa. Raggari etualalla koittaa näyttää kovikselta. Huomatkaa Olavin uus nimilaatta kaulassa. Vaikkei se edes uskalla mennä ulos, niin ei vara venettä jne. Kerroinko, että tilatessani tuosta lähieläinkaupasta tuota nimilaattaa, eläinkaupan setä alkoi nauramaan kuullessaan Olavin nimen. Sikasetä! Mrr.

306721.jpg Talvi yllätti kissan. Mutta vain hetkeksi. Nythän tuolla näyttää taas olevan märkää ja kosteaa. Tämäkin kissa on oma.
(kaikki kuvat ottanut Iida-lapseni).

Nyt häivyn kuormittamasta internettiä ja alan silittämään joululiinoja.
Kivaa keskiviikkoa ihan jokaiselle:)