Hellumarei vaan!

Olen  nuorekkaalla tavalla mukaantempaantunut yhteen juttuun. Argh. Hitsi että kuulostaa pahaenteiseltä tuo "nuorekkaalla tavalla".. kohta joku hirvee nivelkihtikaihi iskee takavasemmalta muistuttaen, että tässä mitään nuoria olla. Ai niin! Voihan sitä silti nuorekas olla! Siis asiaan.

Meille ilmaantui kotiin tässä päivänä eräänä Guitar Hero-niminen Play Station peli, kahden kitaran kera. Ja nyt ! Vapise Slash, vapise Brian Setzer, vapise talon perustukset, vapiskaa kaikki! Täti on _vähän_ innostunut. Eilinen ilta meni sormikuolion uhallakin soittaessa ja oli niin kivaa. Pakko hankkii tuo kyseinen peli itellekin, tämä on vain lainakappale.

Tässähän on vaarana tulla kokonaisvartalollisesti notkeaksi, kun vävy on roudannut meille tanssimaton ja nyt miniä roudasi tuon kitarapelin. Salaliitto selkeesti.

Elma-setä soitti eilen viinan kyllästämältä Pyhätunturilta. Vasta yksi sairaalatapaus. Hitsi, onko roudarit oppineet olemaan ihmisiksi !? Noh, oli miten oli, me kotona ei ainakaan osata olla yhtään ihmisiksi kun perheemme roudarihenkilö ei ole maisemissa. Tänä aamuna ei ollut enää yhtään puhdasta astiaa, mihin ois aamukahvinsa kaatanut. Ja meillä kuitenkin astioita on aikakin lailla. Huh.

Mulla ei taida olla nyt mitään muuta mielen päällä, eikä allakaan. Joten, kivat tiistainjatkeet kaikille :)