Allekirjoitan lauseen "mies on luomakunnan kruunu" vain siinä tapauksessa, jos se kruunu on kaveriporukan kanssa laatuaikaa vietettäessä esim. Koffin kaljapurkista sketsikkäästi rakennettu kruunu, jonka sakaroita koristavat mädät etanat.

Siis olen välillä niin mittaani myöten täys näitä munallisia yksilöitä, että tekisi mieleni ryhtyä joko telaketjurunkkariksi tai rekkarunkkariksi. Lespoksikaan ei auta ryhtyä, koska eräiden lähteiden mukaan naiset ovat hankalia, määräileviä ja kiukuttelevia riitapukareita, jotka ymmärtävät miehiä joko liikaa tai liian vähän-  eli puhuvat siis liikaa tai ovat mykkäkoulussa tai jotain siltä väliltä, siis apua, naiset joskus jopa HUUTAVAT,  eikä _mikään saatana kelpaa_ näille luomakunnamme pikku piiperoille.

Kyllä minä sen ymmärrän, että ihan jokainen tarvii irtiottoja arjesta, perheestä, työstä.. mitä nyt kelläkin on. Mutta sitä minä en saakeli ymmärrä, että tälläiset miesten irtiotot ajavat kaiken yli ja ohi, silloin ei olla köyhiä, kipeitä, perheellisiä, asuntovelallisia eikä mitään. Sillon ollaan vaan Koffin purkeilla kruunattuja kunkkuja!

Nukuin toissäyön hyvin, niinkuin Ohari horoskoopissaan kommenttilootassa ennusti. Luomakunnan Koffikruununi piti saapuman sinä yönä kotiin joskus kolmelta, kunhan Twisted Sistersit oli pakattuna jäähallista pois..

No se, että hän ei tullutkaan, ei minua havahduttanut unestani, enkä sitä nyt minään kummallisena asiana muutenkaan pitänyt. 

Mutta kun aamupäivän kuluessa ei alkanut kuulumaan tuttua "olen elossa"- puhelua, niin päätin soittaa hänelle. Kello oli jotain 11 maissa. Monen pirahduksen hän vastasi ja JUMALAUTA kännissä kuin- ei käki, vaan koko Käkisalmen kunta. Tai mikä nyt onkaan. Puolustuksenaan oli: no ku saatiin hommat hoidettua ja se ja sekin on tässä kaljalla..

Eli laatuaikaa äijien kanssa kun on ensin valvottu koko yö, great.

Kun tulin töistä, oli äijä jollain ihmeen keinolla kotiutunut ja kuorsasi olohuoneessa niin kovaa, etten kuullut omia ajatuksiani. Siinä ois voinut joku kiinalainen lentopallojoukkue pitää treeninsä meidän olkkarissa, eikä kukaan ois kuullut muuta kuin sen jyrinän.

Sitten minä hullu nainen vielä kehtasin huutaa sille että MENE OMAAN SÄNKYYN SAATANA. No menihän se ja siellä se haisi ja pieri kellon ympäri ja ylikin kuin mikäkin sika kasvispedillä. Koska taatusti se pyöräytti pari hernettä sinne petiin kun ei toi akkakaan, eli minä,  mitään tajua!

Kaikki  (tai ainakin lähes kaikki) miehet vois mun mielestä lähettää Siriukselle kaliaa juomaan ja viettämään laatuaikaa keskenään.  Osa vois jäädä sinne pysyvästi, ja jotkut vois päästää armosta hoidattamaan maksakirroosiaan maan kamaralle takaisin.

Sitten kuulkaa tämäkin vielä. Jouduin eilen nöyrtymään ja heittämään talvitakin niskaani! Tai verhoaa se muitakin ruumiinosiani. En jaksanut enää ohuesta välikausitakista johtuvaa kerrostalopukeutumista ja siihen menevää aikaa. Onhan tossa keski-ikäisten tätien uniformussa (eli mustassa toppatakissa, YÄK!) puolensa. Nimittäin se, että voi olla pelkkä t-paita alla ja pukeutuminen on nopeaa!

Kivaa keskiviikkoa vaan kaikille:)

ps. uusi sivupohja täältä. Kiitos.