Huh, onneksi on parempi päivä niskan kanssa. Tietenkin on, olenhan menossa lääkäriin!

Eilen kotimatkalla manailin: puolisen vuotta sitten neulepolkkaajat pitivät tapaamisiaan jalkapohjassani. Nyt sitten ristipistotaiteilijat tekevät kuvioitaan niskaruodossani. Mrrr. Alan kohta kostoksi tekemään ketjusilmukoista kaistaviivat koko Suomen tiestölle. Tai jotain.

Eilen kotimatkalla nauroin: luen aina työmatkoilla, paitsi en niinä harvoina kertoina, jos olen autolla liikkeellä. Eilen en lukenut, en vaan voinut. Pidin silmiä kiinni ja sen sijaan että olisin vaipunut jonkinsortin nirvanaan, vääntelin anagrammeja Ville Valon nimestä! SIIS! Olinko vähän sekaisin, tai oikeestaan paljon! Kaikkee sitä. Niin ja nauroin tietenkin sille, että kaikista helpoin väännös ko. nimestä on tietty keikoilla liian hiljaa esiintyvä Velli Vola. Ähhhäääh, kyllä äänentoistajamieheni on nyt ylpee minusta!

Lapset heivasivat eilen joulukuusen pihalle. Alkoi koko hökötyksessä olla liian monta liikkuvaa osaa: henkäyksestä tipahtelevat neulaset, oksilta tippuvat pallot ja palloilla leikkivät kissat ja kissoja jahtaavat koirat ja koiria jahtaavat ihmiset ja ihmisiä jahtaavat siriuslaiset ja siriuslaisia jahtaava timo t.a. mikkonen ja ..

329329.jpg

Huomatkaa eksottisen kaunis joulukuusenalusmatto, suoraan vessasta. Ja eksoottisen kaunis pihatakki tuolinselkämyksellä ja eksoottisen kaunis Olavi ja eksoottisen kaunis Taavin pylly.

329342.jpg Siinä myös joulukoivumme. Sitä ei ole heivattu pihalle, koska se on jo siellä! (kuvat by Iida).

Tehtiin eilen esikoiselle 20 vee - kakku. Sitä olivat sitten syömässä tursaat ja teinit ja entiset teinit. Sitten ne lähti baariin. Paitsi siis real-teinit ja mä.

Nyt menen tästä hus jonnekin. Kivaa perjantaita kaikille:)