Oi että kun en tiedä, onko kello oikeasti yksi vai kolme, kun se on nyt kaksi. Mutta oikeesti. Enkä oikein tiedä onko nyt yö vai päivä, sunnuntai vai torstai, kevät vai syksy, olenko hereillä vai unessa..

Koska kellot siirrettiin ja vali vali voi, kamalaa! Kaikki ihan hirveetä ja oih kun pitää nyt siirrellä kaikkia kelloja ja rasittavaa ja voih ja vali. Ja onkohan tämä tietokoneen kello sittenkään siirtynyt ja mistä minä nyt tiiän että mitkä on siirtyneet automaattisesti ja mitkä pitää siirtää manuaalisesti ja kohta en tiiä siis edes nimeäni!

No joo :) Oikeasti en siis voi käsittää, että kun kelloja on vasta jotain kakskyt vuotta siirretty, niin miten tämä kaksi kertaa vuodessa tapahtuva juttuhomma voi olla niin vaikeaa joillekin.
Ymmärrän vaikeudet vain, jos omistaa lehmiä tai pieniä vauvoja. Eli tisseihin liittyy kaikki ymmärrykseni tässä asiassa.

Mutta nyt meillä on ihanat kissaverkot ! Ja ompa ollut hupaisaa seurata kissoja, kun ne menee avonaisen ikkunan eteen silleen että "hahaa, täältä tullaan maailma". ja sen jälkeinen ilme  "mitä vittua, meitä on kusetettu".

Raggari ravasi eilen joka ikkunan luona eikä meinannut uskoa, että kodistamme on tullut kissojen Kakola. Tänäänkin ne on vähän jaksaneet olla toiveikkaita, että jospa verkot ois yön aikana kadonneet. Ei olleet ;)

Kuva%20579.jpg  raggari pianon päällä ulos haikailemassa.

Kuva%20252.jpg kissojen kakolan kingi

Kuva%20277.jpg Olavi
Kaikki kuva Iidan ottamia.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille :)