Hei taas kaikille !

Koska tänään on Tarmon nimipäivä, niin ajattelin sen kunniaksi taas pitkästä aikaa blogata. Tuli näköjään pidettyä taukoa, ihan ilman syytä.

Tai no, ehkä yksi aika iso syy on se, että mitään mainitsemisen arvoista ei vaan ole tapahtunut. Ja se on pelkästään hyvä asia, on se!

Kaksi asiaa tosin pyörii päässä ylitse muiden. Toinen on tämä penteleen takatalvi, jos nyt sellaisesta voi puhua.. mutta kun oli jo niin keväisää ja nyt ei ole.

Ja tämä toinen asia. Nyt ette sitten naura... tai vaihtoehtoisesti naurakaa vaan...

Pelkään hammaslääkäriä yli ymmärryksen. Hammastani alkoi vihlomaan ja oli pakko tilata aika hammaslääkärille ja se on huomenna! Paniikki! Olen koittanut psyykata itseäni vaikka miten ja millä... ei auta.

Kun aloin tilata aikaa hammaslääkärille, niin siinä vaiheessa kun tartuin luuriin, piti rynnätä vessaan kun mahan sisältö teki kuperkeikkoja kauhusta.

Nykyisin kai tiedostetaan jo aika hyvin tällänen pelko, mutta silti tuntuu ihan kahjolta pelätä paikkaa, jossa loppupeleissä saa helpotuksen vaivoihinsa. Tätä pirulaista hammasta kun välillä särkee aika mojovasti... (ja kun pariin päivään ei särkenyt, niin meinasin jo peruuttaa koko ajan... )

Nyt täällä sorvaamossa tuossa muutaman huoneen päässä omasta klemmarointikolostani on joku täti putsaamassa Anne-nukkeja. Arvatkaa mikä mulla tulee mieleen siitä puhdistusaineen löyhkästä ja arvatkaa meinaako mahani taas aloittaa sirkushuvit...

Mitenköhän sitä saisi ittensä rauhoitettua... Oisko purkillinen jotain diapameja jotain?

Sotavauvallani on enää 28 aamua jäljellä. En voi käsittää miten 9 kk meni näin vauhdilla! Ei se ainakaan silloin mennyt tätä laukkaa kun olin paksuna. Tuntuu muuten hullulta jos alkaa ynnäämään paksuusaikoja yhteen. Kolme vuotta!

Tokanuorin oli eilen autokoulun teoriakokeessa ja kohta se on myös ajokortillinen ja senhän taas tietää miten tää hätämude kotona hermoilee heti kun se on liikenteessä. Kyllähän minä omiini luotan, mutta ne muut !

Nyt kutsuu mua klemmarit, eikä sitä nyt näin tauon jälkeen enempään kykene muutenkaan täällä. Joten hei vaan ja moi ja kivaa torstaita!

Alla oleva kuva on otettu eilen Mustavuorella (kai...). Siellä on näin lumista, mutta meiän vauhtimakkaroilla näyttää ainakin olevan kivaa. (kuvan ottanut Iida)

Kuva%20346.jpg