Heipä vaan kaikille,

nyt on tällä tädillä, eli tolla yhellä mulla, sellanen tilanne, ettei oo oikein mitään sanottavaa tänne.

Tämähän on toisaalta tietenkin ihan positiivinen asia, koska sanomattomuus on merkki siitä, että mitään kamalaa ei ainakaan ole tapahtunut. Tosin ei vastaavasti myöskään mitään ääri-ihkuakaan. Tälläistä tavallisen tasaista tarpomista vain.

Aikuiset ihmiset ovat joskus muuten aika .. tylsiä. Meille tuli eilen yöksi yksi Elma-sedän roudaritursaskaveri, joka on myös jonkin sortin kitaristi. Me sille sitten hehkuttamaan GuitarHeroa ihan kynpillä, esittelemään taitojamme ja pelin ominaisuuksia. Tää kattoo hetken vähän intoa ilmeessään touhujamme, ja sit vaan toteaa että "oikeessa kitarassa on kuusi kieltä ja tossa pelikitarassa vain viisi nappia". AHA! No voi gauhistus. Tyhmä peli siis? Tylsä tyyppi sanon mä!

Keliä ja ilmaahan toki voisin haukkua ja manata. Mutta sille ei mitään voi, eikä toi sitäpaitsi niin kamala ees ole. Paljon kamalampikin voisi nimittäin olla. Sellainen, että pitäs laittaa talvitakki päälle ja herrajjumala- sukkahousut! Tosin, vaikka tulisi millainen pakkanen, niin en laittais sukkahousuja, joten se siitäkin sitten.

Juu ei, vaikka kuinka yritän käydä läpi teinejä, tursaita, roudareita, setiä, tätejä, naapureita, opettajia, lapsia, aikuisia, eläimiä, sorvaamoa... niin ei MITÄÄN kerrottavaa mistään. Pomoakaan ei tarvi haukkua, kun en oo koko tyyppiä vielä tänä vuonna nähnyt.

Eli ei muuta ku kivaa tiistaita kaikille tasapuolisesti ja puolitasaisesti:)