Heipä vaan kaikille!

Päätkin koklata näppiskuntoani esikoisen läppärillä, koska en ole oikein sinut tällästen kannettavien kanssa.

Olin eilen siis baarissa. Oli oikein hubaa ja tuli oltua oikein humalassakin ja tuli oltua myös kiltisti kotona jo aika varhain. Mut tultiin naapurin tursaan toimesta oikein hakemaan autolla! Vähänkö oli luksusta. No paljon!

Kivassa illassa oli vain yksi kupru. Yksi seurueemme jäsen kilahtaa aina näissä tapaamissa milloin mistäkin, eikä se syy ikinä ole mikään oikea syy. Pohjalainen luonne vaan tulee esiin ja sitten sitä lähdetään raamit kaulassa lätkimään.

Yleensä- ja niin nytkin- nämä tempauksensa lähinnä naurattavat, mutta tällä kertaa naurun seassa on inhoa ja ällötystä. Haluaisin potkaista moisen äkäpussin pois leppoisasta voitelutiimistämme äntyilemästä! Mrrr. Voitelutiimi on siis työkavereista koostuva, pelkästään ryyppäämistä ja hauskanpitoa harjoittava tiimi. Kaksi tiimin jäsentä on vaihtanut työpaikkaa ja yksi päässyt eläkkeelle. Tämä äksy-äijä on vaihtanut työpaikkaa.

Tänään ei ole ollut yhtään krapulaa ! Edelleen eläköön tupakkalaki!!! Vaikka itse poltankin, niin baari-iltojen jälkeiset krapulat ovat lähinnä historiaa. Koska ei tupakkahajumyrkytystä!

Ei mulla ny muuta.
Alla olevassa kuvassa esiintyvät Osku, Halla ja Leevi. Kuvan ottanut Iida.


Kuva%20802.jpg