Apua. Help!

En ole koskaan ollut allerginen millekkään (paitsi varjoainekuvauksen varjoaineelle), mutta nyt minua vaivaa joku!

Mulla on olo, niinkuin keuhkoputki olisi siirtynyt tuohon kurkun tasolle. Tai jotain. Kurkussa on kuristava tunne (ja mitä enemmän sitä ajattelen, sitä enemmän kuristaa tietenkin). Henki kulkee ihan sutjakasti, ettei mitään sellasta. Mutta sellanen pala kurkussa-tunne.

Lääkintähenkilökunta täällä sorvaamossani katsoi kurkkuuni- ei siellä mitään paloja ollut. Voi olla limakalvojen turvotusta, koska katupöly. Kauheeta ! Voiko sitä tässä iässäkin saada jonkun allergeenisen homman ? Vai onko tämä jonkun himoflunssan esioireita?

Imeskeltävä kurkkutabu, allergialääkenappi, Pulmicorttia ja Bricanyl-hatsi. Jos ei noilla, niin en ala!

Heh, nyt saatte nauraa mulle ihan täböillä. Eilen aamulla päätin, että tällä viikolla vois laihduttaa pari grammaa tässä ihan oman työn ohella..

Iltapäivällä alkoi heti tuntumaan paljon laihemmalta.. housut suunnilleen tippuivat jalasta.. se on vaan siis päätöksestä kiinni!

Sitten nousin ylös ja hokasin että olin avannut housuni, koska ne niin kuristivat lounaan jälkeen ikävästi istuessa. Että sellanen laihdutus. Perhana.

Elma-setä oli eilen kamalassa ienleikkauksessa. En ole koskaan ennen nähnyt enkä kuullut, että ikenetkin voidaan kipsata! Näin on kuitenkin sedälle tehty. Kaikkea sitä.

Alan sorvaamaan, kivaa tiistaita teille :)