Haa, sain idiksen!

Selasin tossa blogilistaa, ja jo aiemmin bongaamamieni "salaisen neuleystävän" ja "salaisen askarteluystävän" lisäksi hokasin, että listoilla on myös "salainen leivontaystävä"- blogi.

Näiden blogien tarkoituksena on kai salaisesti joko neuloa, askarrella tahi leipoa ja lähettää aikaansaannoksiaan sitten salaisen kertsin jäsenille. On ne taitavia kyllä, varsinkin jos ne lähettää salaa vaikka kolmekerroksisen hääkakun jollekin tulevalle salaiselle morsiamelle..

Mä ajattelin perustaa Salaiset Viinan Ystävät, Salaiset Olavin Ystävät, Salaiset Teinien Ystävät ja Salaiset Siivouksen Ystävät - kertsit, ja ainahan niitä voi perustaa tarpeiden mukaan lisää.

Ideahan on suoraan näiltä jo perustetuilta salakerhoilta pöllitty. Eli SVY:ssä lähetetään salaa pimeitä pulloja, SOY:n jäsenet saavat taas Olavin hoitoonsa viikoksi (onnea!), STY:ssä voidaan vaihdella teinejä.. jne. Siivousystävät tietenkin käyvät salaa siivoamassa toistensa koteja ja tässä kohden voi soveltaa myös SVY:tä eli juoda myös salaa kodista löytyvät viinat.

Salarouvathan ovat jo olemassa- eikö samantien laajenneta toimintaa kaikenlaiseksi salaiseksi? Toiminnalla on tietenkin salassapitovelvollisuus.

Hei josta tuli mieleen. Onko joku salainen rouva tai salaton ilman uudenvuodenvaihtumistoimintaa? Jos on niin tulkaa meille. Kiva-Taina ei tuu ja tylsistyn jo etukäteen koko pakkojuhlasta.

Salaisten toimintojen toivossa on hyvä elää, sanoi salalapamato.