126667.jpg126670.jpg126669.jpg
Siinä ne aukoo suitaan. Keskellä vauva- reunoilla 3- ja 2-vuotiaat kollit.

Pakollinen kissarapo:

Eilen olin niin uhrautuvainen, että luovutin parisänkymme yhden tyttäremme käyttöön (hän kerran kertoi ettei ole koskaan nukkunut yksin meidän parisängyssä) ja menin itse kissojen valtakuntaan, eli takkahuoneeseen nukkumaan  vauvakissan ja raggarikissan kanssa. Kolmas kissa oli jossain.

Tehtiin vauvalle pahvilaatikkoon suojapaikka, sisustettiin se tyynyllä ja päällekin laitettiin vielä jotain villapeittoa, että ois oikein turvaisaa vauvalla. En uskaltanut ottaa sitä viereeni, koska olen syväuninen ja vähänkö ois ollut karseeta herätä ja löytää littanaksi liiskaantunut kissapolo selän alta.

Kissanpentu otti laatikon kodikseen. Ainoastaan sillä erotuksella, että se nukkui sen päällä :D Niin että se siitä suojakolosta sitten. Onneksi en pannut ikkunaan pahvisuojaa! Turhaa hommaa.

Takkahuoneemme on osittain maan alla. Siellä olevat "ikkunat" on seinänleveydellinen lasitiiliä, joista yhdet no sellaset aukeavat luukkutiilet. Eli saa tuuletusta. Tänään raggarikissa keksi ängetä itsensä sieltä ulos. Siis! Vähän sama kuin minä keksisin ängetä itseni 28 tuuman farkkuihin. Ainoo ero, että kissalta se onnistui- minulta jäisi onnistumatta.

Vielä yksi kissa-asia. En ollut kertonut Elma-sedälle mitään Olavista. Ensin en viitsinyt kysyä sen mielipidettä pennun ottamisesta (koska jos se ois sanonut että ei käy, niin oisin ottanut Olavin silti!), sitten en viitsinyt kertoa sille puhelimessa, että kodissamme asuu Olavi- mitä se sillä tiedolla keskellä jotain Ilosaarirokkia tekee- ei niin mitään. Tänään se sitten tuli ja lapsi johdatti sen sohvalle Olavin luo. Sen ilme !! Sellanen O_O! Sitten se hymyili ja totes että ompa upee ja söpö ja mistäs se tuli ja hih.

Sitten muihin aiheisiin: ei muita aiheita :D No kun ei vaan siis oikeesti ole. Setä tuli siis ilosaaresta, ja teinien keskuudessa rakkaus roihuaa. Kahdella nuoremmalla on rakkautta ilmassa- ei kylläkään toistensa kanssa. Ah sitä nuorta lempeä ja kuustoistakesäisen syötyä kaulaa! Hähä.

Huomasin saunassa, että entinen kipeä jalkani on kummallisen näköinen. Mut sain luotettavan diagnoosin äsken nettitohtoriltani. Ei mitään suurta hätää siinä. Näin mä uskon :D

Nyt ei siis synny mitään, joten se on moi! Kivaa iltaa kaikille :)