Kuumaakin hotimpi villi vapputerveinen täältä Elman vaputtomuusbileluolasta!

Tilanne on nyt tämä:

 • Kuopus on jossain hiton Kontulassa (paniikki, koska Kontula on paha)
 • Tokaks kuopuksin on tossa ihan naapurissa bilettämässä (ei paniikkia, koska naapuri ei ole paha)
 • Toka vanhin on autolla jossain ja tullee kohta kotiin (ei paniikkia, paitsi jos tulo kestää)
 • Esikoinen hilluu pitkin maita ja mantuja ja ilmeisesti kännissä (pieni paniikki, muttei paha, koska heillä on kaveripiirissä motto: kaveria ei jätetä ja haluan luottaa siihen)
 • Elma-setä on nukkumassa yöunilla, koska joutuu lähtemään aamuvarhain Hakaniemen torille jotain vappukarkeloita pystyttämään (ei paniikkia,)
 • Itse olen raivannut yläkertaa vähän siistimmäksi (paniikki, koska olen vissiin tosi wanhaksi mennyt kun siivoan vappuaattona).
 • Kissat lojuvat pitkin taloa.
 • Koirat + hoitokoira on just tällä hetkellä ekstra-rasittavia, kun ne luulevat olevansa yksin kotona, kun kert toi yks setä nukkuu ja mä olen täällä länsisiiven työhuoneessa. Ja sit ne tuolla panikoi _vappupapattimattoja_. Suatana, pitääkö sitä vappunakin papanoida!
 • Hilman penskat painavat huikeat 50-60 grammaa!
Ei muuta tilanneraportoitavaa.

Jouduin olemaan tänään sorvaamossakin yltiöpitkään ja sitten kun väsyneenä sieltä himaan lähdin, niin kolmosen ratikka olikin bussi! Ja se jätti  hotelli Palacen eteen ja jouduinkin siis keskelle Mantan lakituksen odotuskaaosta. Ihan hirveesti oli ihmisiä, mutta kaikki näytti ihan kivoilta ja aurinko paistoi ja Helsinki oli jotenkin niin ihanan värikäs.

Vaikka tämä ilta on kieltämättä ollut hieman semitylsä, muttei mitenkään kuitenkaan liiaksi, niin nautin jo etukäteen huomisesta krapulattomasta aamusta. Varmaan wanhuuden oireita tälläinenkin olotilojen ennakointi.

Rynnistin äsken toiseen kerrokseen katsomaan että mikä siellä rymisee. No yks koira avasi apinan- tai ehkä ennemmin koiranraivolla vessan sellasta poljinroskista, jossa ois ollut kaikkee ihkua.. hitto että koirilla on ihmeelliset makutottumukset, ei taas voi kyllä muuta sanoa.

Nyt on taas tilanneraportoitavaa:

 • Se toisiksvanhin tuli autolla kotiin kumppaninsa kera ja pisti heti koirat ruotuun.
 • Kuopus ja kaverit tulevat ryhmänä pahasta Kontulasta tänne ah niin turvaisaan ja alatirauhalliseen Vuosaareen.
Hei, onko teistä moni lukenut sen Vadelmavenepakolaisen? Mä olen kirjassa tosi alkuriveillä vielä. Siis onhan se vittuilua svedupettereitä kohtaan, onhan? Pakkohan sen on olla?

 • Lähetin esikoiselle tekstiviestin, jossa tiedustelin onko hän elossa. Hän vastasi heti, että on. Hyvä että on. Olen silleen kiva mutsi, ainakin omasta mielestäni, etten soittele sen perään, koska onhan esikoiseni jo ihan mies, ja oisko se nyt vähän noloo, kun wanha äiti peräänsoittelee...
Voisikohan tämä postaus enempää poukkoilla... toivottavasti luette tätä kännissä, niin sopii fiilikseen ehkä, paitsi jos olette laskuhumalassa niin tämän ääreen on vaara nukahtaa. On taas nimittäin niin.

Hitsi kun ei ole mulla sellasta kännykän siirrinjohtoa tässä, siirtäisin kuvan vappulookistani teidän kaikkien nähtäville.
Mutta tässä sanallinen kuvaus :

# ikänäkölasit (siis wanhamikäwanha) Tiimarista, Elmasedän omaisuutta, 2,50 €
# musta t-paita, jossa edessä printti Nokia NSeries Studio/Live ja takana iso keltainen printti:Cameraman , ilmainen, Elma-sedän joku duunihomma, ruma kuin susi. Siis paita, ei E-S.
# mustat verkkarit , ilmaiset, tytär tehnyt yläasteen käsityötunnilla. Venähtäneet ja kulahtaneet.
# musta-harmaaraidalliset villasukat, ilmaiset, mummon kutomat
# alushousut, Sysmän Tokmannilta, hinta 1 €, erotiikantappajat
# hiukset aamulla suoristettu, nyt jollain sotkunutturaponinhännällä
# aamuiset marketmeikit, hieman levinneet

Millainen vappulookki teillä on? Oletteko panneet parastanne vai panneet muuten vain? Vai oletteko sitä mieltä, että yrittänyttä ei panna?

Loppuun kuva pihakoivustamme viime joulukuulta. Tämä liittyy vappuun sikäli, että kerran hurjassa nuoruudessa istuttiin sellaisen ravintolan kuin Happy Days (kuka muistaa, se oli siinä Espan puiston alkupäässä, ruotsalaisen teatterin takana, ja nyt sen paikalla taitaa olla ravintola, jonka nimi on Teatteri, miten nokkelaa) terassilla, ja joku ulkomaalainen seppä tuli pyytämään apua. Hän halusi oppia muutaman suomenkielisen lauseen, jolla voisi tehdä vaikutuksen johonkin gimuliin.
Olimme kilttejä ja rehtejä nuorison edustajia, emmekä opettaneet mitään tyhmää tahi pervoa. Opetimme: Illan rusko, aamun pasko. Ja sehän tuossa kuvassa on! Niin että liittyy kuten liittyy. Kuvan ottanut Iida.

koivu.jpg
Kivaa iltaa ja yötä kaikille!