Ajattelin vaan tulla kertomaan, että minusta ja ystävästäni Kaurasta, meistä tulee rikkaita!

Nyt kun painomme, siis elopainomme, senkus vaan putoavat hirvidieetin avulla (suomeksi: kaikkia peruselintarvikkeita ja ruokaympyrän tuotteita saa syödä kuin hirvi, karkit on sit hieman eri juttu) niin tiedättekös mitä näillä kadonneilla painoilla voi tehdä?

No tietenkin painopeiton Kauran esikoiselle! Kerta painopeitot tuntuvat olevan niin kovin kiven alla (vähän saman tapaan kuin hautapaikat Tampereella), niin sehän on jo wanha totuus muutenkin, että kaikki pitää tehdä itse!

Rikastumme siis aivan käsittämättömän uniikilla laihdutusmenetelmällä, jonka slogan on siis "Syö kuin hirvi", ja sillä, että pudonnutta painoa voi hyödyntää muullakin tavoin kuin heivaamalla kaikki kivat isojen tyttöjen kashmir-kuvioiset soputeltat kaatopaikalle ;) Patenttirosvot älkää vaivautuko! Tää on meidän idis! Ja meidän tulevat mammonat!

Mutta kuulkaa! Olipas aivan häkellyttävän ihanaa taas herätä ilman kankkusen häivääkään! Tämä on kaikista eniten se syy, miksi haluan viettää tipatonta aikaa. Ryyppääminen vois olla toisinaan ihan kivaakin, jos kaikki kohdalleni tai paremminkin suuhuni osuva alkoholi ei ois sellasta kahjoviinaa. (vrt. esim. rähinäviina). Ja ellei krapulani olisi megalomaanisen kamalia. Niin, että jos joku keksii kahjottoman ja krapulattoman kännin niin sit!

Unohdin mennä sinne niskalääkäriin, perkele. Nyt lähetin Elma-sedän ostamaan parempaa tyynyä ja tekemään mulle tänään kunnon hieronnan. Oli nimittäin ihan hyvä kunto niskassa viikolla, siksi sen unohdinkin.

Eilen soitin taas monta tuntia kitaraa, ja se on niin jänskää että sitähän pitää tehdä ylävartalo tönkkösuolattuna neulamuikkuna. En oo mikään rento kitaristi siis. Ja nyt sitten turvottaa;)

Toivotan kaikille hyvää lauantaita ! :)