Moi!

Elma valistaa: tiesittekö, että pitkään jatkuneet ja hoitamattomat niskajumitukset saattavat johtaa muutoksiin kaularangassa?

Mun tilanne ei ole vielä niin paha, mutta ois voinut vaikka ollakkin. Enää en ikinä venytä lääkäriin menoa kuukausitolkulla. En. Sen lupaan!

Napit kai jo vähän vaikuttavat. Se lääkär ois muuten työnnättänyt mun päähäni sellasen niskatuen. En huolinut. Kerta en saanut sairaslomaakaan, niin en saletisti ala mikään patjanpala kaulassa sorvaamaan! En vaan moshaa pariin viikkoon, niin eiköhän tämä sillä ;)

Meillä ei netti ole pariin päivään ole toiminut kotona. Modeemia on runkattu monen nörtin voimin, samoin niitä jotain hubeja ja jakorasioita ja reitittimiä ja mitä ne nyt kaikki onkaan.

Nerokas vävyni sitten hokasi että "onkohan lasku maksettu". Hemmetti! Soitto Welholle ja dadaa- marras- ja joulukuun laskut maksamatta ja piuhat pantu poikki sen vuoksi. Miten noloa! Me säntillisyyden multihuipentumat nyt tollasta menty unohtamaan ! Tänään tieni kulkee siis Sanomataloon laskuja maksamaan ja hihih. Onpas tämä nyt taas.

Aamulla kun tulin tänne autioon sorvaamoon, niin hälytyslaite herjasi jotain silmukka nelosta. Koitin purkaa hälytyksen, mutta mitään ei tapahtunut. Soitin sit sinne hälypaikkaan ja tänne oli tullut yöllä hälytys, liiketunnistimissa eloa.. jossain nelossilmukassa. Huhuu, onneksi täällä on muitakin kuitenkin, muuten oisin aika hysteerinen kaikista täällä kuuluvista rasahduksista sun muista.

Ei minulla nyt muuta. Menen mosh.. eikun siis katselemaan klemmareita. En ees järkkäile niitä, jotta kaularankani ei vaikka vahingossa katkea.

Hyvää keskiviikkoa:)