Ahh, ihana päivä ! Pois on hermostus ja tilalla on hurmostus.

Aamu oli leppoisa. Kuopus nukkui vieressäni ja on aina yhtä ihanaa kun edes yksi jälkeläinen suostuu siihen. Aamulla koin myös todellisen hurmoksen. Puut ja pusikot olivat saaneet yhdessä yössä ylleen hennonvihreän hunnun!

Joka vuosi jaksan ilahtua tästä ilmiöstä. Nykyään kun ei vihreät puutkaan ole mikään itsestäänselvyys. Vai pystyittekö te muka lapsina kuvittelemaan mustia jouluja? Että tuolla logiigalla lehdettömät puut.. huoh.

En yleensä naura ihmisten ulkonäölle. Mutta tänään bussissa 17 oli sellaisella hirveellä yrmeellä mamsellitädillä niin hirvee tupeerattu pallopehko että oli pakko nauraa sisäistä huutonaurua koko matka töihin. Se tukkapallo näytti sellaiselta, että siihen ois pitänyt asentaa jouluvalot ! Tai rapujuhlapaperilyhdyt.

Noo täällä töissä ei sitten vaihteeksi oikein mikään toiminut aamulla, kaikista vähiten mun käsi :/ Muut asiat alkoi sittemmin toimimaan, paitsi se mun sama käsi! Joo menen menen lääkäriin, heti kun olen valmis kulkemaan pari viikkoa käsi jollain kivalla neonvärillä tilkittynä, niinkuin aina ennenkin.

Hihihi, meiän homofoobinen naapurinsetä sanoi kuulleessaan mun homotyttölapsesta että "no se on vielä niin nuori, saattaahan se vielä siitä _parantua_". Tää kommenttihan on ihan vitsi, mutta homofoobikon suusta se taitaa olla ihan totisinta totta.

Tiedän ettei tälläisillä asioilla sopisi leikitellä, mutta tuli vaan mieleeni, että kun olen lukenut niin monista blogeista kuinka Kela toimii kuin junan vessa, niin pitäsköhän hakea jotain sairaan lapsen hoitoeläkettä itselle? Kun kattokaas - ei se varmaan ehkä parane tosta homokkuudeestaan lain.

Hih, kuulin just että meillä on kotona jossain huoneessa joitain kappaleita muurahaisia liikkeellä. Ja Olavi leikkii niillä! Varsinainen luomulelujen ystävä se Olavi niin.

Nyt ei muuta ku hyvää keskiviikkoa teille kaikille! :)