Hellurei.

Täällä sorvaamossa on asiat järjestetty niin "hyvin", eli toisin sanoen päin sanonko mä mitä.

Ulko-ovet lukitaan jo kello 16 kun puhelinvaihteen/respan (tai mikä lie infotiski onkaan) henkilökunta (toiminnat ulkoistettu ja henkilökunta siis toisen firman palveluksessa, vaikka meillä töissä onkin.. niinku tiätteks) lähtee kotiin. Muutos tuli voimaan yhtäkkiä toissapäivänä naps.

Kukaan, ei siis KUKAAN, ajatellut sellaista seikkaa, että tästä talosta noudetaan elämää tärkeämpi ja suurempi lähtevä posti vasta vähän vaille 17. Tarviiko edes sanoa, kuka tunnollinen ja kiltti ja nynny sorvaaja sitten kököttää täällä, jotta voi avata postipojalle oven. Wittu.

Ovisummeria kyllä rimpauttelee yks jos toinen, mutta salakatson yhestä salapaikasta ketä sieltä on tulossa, enkä avaa ovea kellekkään. Hähä.

Muuttokoordinaattorin ura on pepusta. Kukaan ei ole kokonaisvastuussa ja tässä paletissa on liian monta liikkuvaa osaa. Toimiiko ensi viikolla faksit, sähköt, sähköpostit, koneet, valot, vessat, hissit, aivot... tätä minulta kysytään ja vastaan vaan että evt. Pomoni luimistelee jossain, kaikki haukkuvat pomoani joka on vastuussa tästä, eikä kuitenkaan ole.

Kun tämä rumba on ohi juon pääni täyt.. öö.. syön pääni täyteen. Tai sitten syön vain pääni.

Valivalivalivalivalivali.