Moi,

mulla oli tänään vapaapäivä sorvaamosta. Sorvin sijaan olen  ollut Iida-tyttäreni kanssa koko päivän armeijassa.

Esikoisella, merisotilas K:lla, oli tänään sotilasvala Isosaaressa. Muutenkin saatiin tutustua armeijan tiloihin, aseisiin, juttuihin, hommiin ja meininkeihin. Ja saatiin syödä hernekeittoa !

Oon kuulemma _muka_ Suomen ainoa äiti-ihminen, joka pillittää poikansa sotilasvalatilaisuudessa. Mutta kun olihan se pillityttävä ! Jos ei tuollaisessa paikassa tule pora mutsin silmään, niin missä sitten ?

Nyt tuore tykkimies on lomilla ja menee vasta tiistaina takas. Voi olla että on paikanvaihto eessä sitten, jonnekin Turkuun, Kotkaan, Upinniemeen tai missä tuota vettä nyt onkaan armeijan käytössä, niin sinne. Sääli jos joutuu vaihtamaan paikkaa. Isosaari vaikutti kovin kivalta paikalta noin niinkuin armeijapaikaksi. Ja sinne näkyi Vuosaaren tornitalokin. Vaikka tuskin sen toljottaminen koti-ikävää vie, mutta kuitenkin.

Meille tulee tänään uus pieni pupu. Taloutemme puputilanne on tällä hetkellä vielä tasan nolla, ja kun kaikki vermeet ko. eläimelle- useammallekin- on, niin tervetuloa vaan pieni pupu tänne. Sen nimi on Hilma. Tai siis me annetaan sen nimeksi Hilma. Tällä hetkellä tämä Otaniemeläis-kani lie nimetön.

Kauheen uupunut olo kun on ollut sotimassa koko päivän;)
Joten, ei muuta ku kivaa viikonlopun alkua kaikille:)