Täten julistan kevään alkaneeksi! On jo maaliskuu! Ensi kuussa jotkut juhlivat wappua! Kelatkaa, ensi kuussa ! Just kun sain joulukranssin ulko-ovesta pois, niin jo on wappu tulossa ensi kuussa!

Tänään on muutenkin sujunut sutjakkaasti. En luullut kenenkään kenkiä kissakseni. Josta tuli jouhevan sutjaasti mieleeni, että sellainen kirja on olemassa kuin "Mies joka luuli vaimoaan hatuksi". Tällehän voisi nyt sitten kirjoittaa itsenäisen ja täysin eri sfääreissä liikkuvan jatko-osan "Nainen joka luuli kenkiä kissakseen". Minusta tulee vielä miljonääri !! Tai sit ei. Mutta saahan sitä haaveksia niin.

Tänäänkin täällä hiivatin sorvaamossa on ollut liian hiljaista, tylsää ja aikaansaamatonta :/ En tykkää. On se kumma, että täällä ei oikein ikinä oo silleen sopivaa. On joko kaaos-paniikki- hetimullenyt- piti olla viime viikolla- tärkee, tärkeempi- sorvaa täti sorvaa, sorvaa kovempaa, sorvaa korkeammalle ! Tai sitten tälläinen läsnäolopakon sietämätön pitkäveteisyys. Blaah. Vali!

Noh, koska en nyt kummosempaa raportointia tänne keksi, niin julkaisempa Iidan ottaman kuvan julisteesta, jossa esiintyvien meidän elikkojen kuvat on ottanut se sama Iida!  

421748.jpg