Vävylläni oli eilen synttärit. 17 vuotta täytti hän.

Minuun iski joku valtaisa äitikohtaus, ja päätin että kakku sille on tehtävä. Varsinkin kun sen oma äiti asuu toisaalla, enkä usko että sen kiireinen yrittäjä-isä nyt niin kauheesti kakkuja väsäilee.

Tehtiin sitten kolmeen naiseen kakku, ja hyvä tuli. Vain vävy puuttui. Sain epämääräisiä tietoja, että se "tulee vasta myöhään", "se tulee vasta sit ja sit". Pakko tunnustaa, olen alkanut pitämään lukua vävynkin tulemisista!! Jos sitä ei näy, niin alan huolehtimaan, että missäs se on vävy. Sain sitten viidennen lapsen näin eläkeiän kynnyksellä!

Hih, no vävy tuli kyllä ihan ajoissa, mutta ah niin hirvittävässä kännitilassa!  Oli juhlinut koulukavereittensa kanssa syntymänsä vuosipäivää. Onneksi tuli kuitenkin!

Söin sitten lasteni kanssa joskus kymmenen aikaan illalla kakkua -vävyn kuorsatessa länsisiivessä. Kevyt iltapala sano. Huoh.

Koulukrapula-aamuna mikään tuskin on ihanampaa kuin jääkaapilta maistuva eilinen kakku? Hähä.

No oli tuon kakun väsäämiseen toinenkin syy.

Elma-setä, joka siis kauppa- ja ruoka-asiat taloudessamme hoitaa, silloin kun maisemissa on- saa aina sellaisia sesonkiluontoisia hulluuskohtauksia, joka tarkoittaa sitä, että hän kantaa JOKA päivä jotain tiettyä tuotetta kaupasta.

Yhteen väliin se toi (talvella) joka päivä ulkotulia kaupasta. Joka päivä. Meillä oli kelpo ulkotulivarastot siis, ja poltettiinkin niitä omalla takapihalla varmaan joka ilta. No ei tuo vielä mitään, mutta yhteen aikaan se kantoi joka päivä muropaketin kaupasta kotiin. Herranjestas, että oltais voitu perustaa murokauppa meille. Niitä paketteja oli joka paikassa! Saati niitä parin kilon säästöpusseja! Huh.

Nyt sillä on banaaneita kotiin joka päivä- vaihe. Vaikka perheeni on aikamoinen apinalauma, niin ei, banaanit eivät kulu sitä tahtia mitä niitä tulee tilalle. Saatiin täytekakun sisuksiin upotettua monta banaania. Mikä hyödyke! Piti eilen oikein soittaa sedälle, ja sanoa että _älä_ tuo kaupasta banaaneja. Koska olen joutunut välillä heittämään banaaneja roskiin, koska haju ja pikkukärpäset. Sääli. Tai sit pitää alkaa kakkutehtailijaksi. Koristeena riisimuroja ja ulkotuli.

Mitään muuta ei sitten ookkaan tapahtunut, mikä on hyvä.

Kivaa keskiviikkoa kaikille :)