Hei taas kaikille!

Nyt on elämässäni sellaiset katastrofin ainekset ilmassa, että mun ois todellakin parasta pysytellä vaikkapa sängyssä, mieluiten johonkin turvakypärään, kaasunaamariin ja asbetsipukuun kääriytyneenä.

Edellisessä postauksessa kerroín jo, kuinka tietokoneet lentelivät pitkin asuntoa ja piilolinssit pitkin viemäreitä.

Sen jälkeen tapahtuneita pikku-katastrofeja elämässäni:

- menin perjantaina vahingossa ihan hirveeseen känniin. Olin kyllä kotona joskus kymmenen aikaan illalla, mutta pileethän alkoivat jo klo 15. Teininuorisoni oli juuri katsomassa BB-finaalia, kun minä suunnilleen ovenkarmit kaulassa huojuin peremmälle pirttiin. Ja olin kuulemma toistanut ehkä noin sataneljäkymmentätoista kertaa jotain BB-aiheista kysymystä, mutten kyllä muista että mitä.

- lauantaina kun en ollut taaskaan missään kunnon krapulassa, vaan sellaisessa kummallisessa semitilassa, en saanut mitään tehtyä. Aijaijai- se on kuulkaa katastrofi, jos tähän aikaan vuodesta on tollanen plösöpäivä! Tosin, kävin hamuamassa jotain varastossa sillä seuraamuksella, että krominen varapöydänjalka putosi päähäni. Sattu vähän saakelin paljon se.

-eilen aloitin sitten ryhtiemännöinnin ja meinasin pudota tuolilta, jolla seisoin. Pelästyin niin että meinasin saada takykardian. Peljästyksissäni menin makaamaan lattialle ja huusin että tulkaa intuboimaan. Mutta kukaan ei tullut. Kostoksi siitä aloin laulamaan radion mukana niin täysiä, että herätin kaikki talouteni teinit. Hähä. Mitäs eivät kiitäneet imbutoimaan wanhaa äitiään.

Elma-setä tuli eilen Amsterdamista ja se on kivaa se. Kivaa ei ole se, ettei mua huvita pätkääkään olla täällä sorvaamossa, vaan haluan mennä hinksuttamaan kaakeleiden saumoja hammasharjalla. Muuten ei joulu tule !

Kivaa maanantaita kaikille :)