Moi!

Aattelin varmuudeksi muistuttaa kaikkia, että nyt on jo tiistai!

Minulla on sorvi rikki. Siksi tunnen itseni hieman kuin olisin vailla päätä ja häntää, koska Elma ilman sorvia on kuin täytekakku ilman hapansilakkaa. Tuon täytekakkuvertailun olen sumeilematta ja siekailematta pöllinyt yheltä homolta, mutten nyt häneen linkkaa. Hän on niin kovin linkattu homo, että hän alkaa kohta linkkaamaan! Ja siinä sitten kengät kuluu epätasaisesti niin.

Elma-setä lähtee tänään Amsterdamiin. Siellä sitä sitten on vielä enemmän ojat pullollaan pitkätukkia kohta. Tulee vasta joulukuussa!

Kuopuksellani on ykätauti :/ Mielikuvitukseni tietenkin vääntelee vatsaani vaikka minkälaisiin etotilanteisiin tavan takaa, mutta oikeasti ei kyllä ole mitään tautia itselläni. Pelkkää psykosomaattista vainen. (toivottavasti tämä nyt ei ole niitä kuuluisia viimeisiä lauseita) .

Olavilta (joka on siis kissa, varmuudeksi varmistan tämän, jottei kukaan ala kaivelemaan ihmistensuojeluyhdistyksen puhelinnumeroa siellä) pitäs riistää pallit. Ettei se hoksaa alkaa merkkaileen reviiriä. Mikään ei haise niin hirveelle ku kissankusi nimittäin!

Koitan mennä nyt korjaamaan sorvia. Pitäs olla roudarinteippiä. Tosinaisen ompelutarvikevarastossa ja työkalupakissa ei tarvi olla mitään muuta ku roudarinteippiä. Se käy _aivan_ kaikkeen!

Kivaa tiistaita ja hurlumhei:)

ps. hokaattehan tämän postauksen värimaailman idiksen?-)