Olen ihan tosivarma, että noin miljoonat, tai ainakin jokunen vannoo tänään että "mä en juo enää ikinä".

Mä voisin vannoa ihan samat sanat, mutta en sen takia että mulla on krapula, vaan nimenomaan sen takia kun mulla ei ole! Tämä on niin hienoa kuulkaa. Kannatti mummoilla vappuaatto, nyt wanha kroppa kiittää ja ylistää.

Tämä krapulattomuus kyllä saa aikaan kummallisia asioita. Meillä on tossa portaiden alla ollut nyt kohta 8 vuotta sellainen wanha kirstu. Se muutti vanhasta asunnosta siihen sisältöineen, eikä sen kantta ole avattu sen jälkeen muuta kuin ehkä vähän pelonsekaisella inholla kurkistettu, että se lie syönyt sisäänsä.

Nyt se on tyhjennetty ja imuroitu ja kohta vielä pesen sen tuolla saunan pesuhuoneessa! Sen sisällä oli kaikkea tärkeää roinaa, mm. verotiedot vuodelta 1996, kulkusia ja Janos Valmosen Bussipysäkillä singlelevy. Toki paljon muutakin.

Kaikki teinit ja vähemmän teinit ovat kotiutuneet. Kuopuksen tullessa kotiin olin toki vielä hereillä.

Mähän sanoin, että Kontula on paha paikka! Ensin se Kontula saa teinin kuulostamaan puhelimessa ihan normaalilta, mutta sitten kun se tulee kotiin, huomaan että Kontula on työntänyt sen kitaan alkoholia!

Kun kysyin: ootkos sää kuule teini kännissä, niin se vastas, että en oo ku vähän humalassa! No sehän on sit ihan eri juttu kun kännissä oleminen!

Mutta olen jo aiemminkin todennut, että vahinkoa ei saa takaisin karjumalla kitapurjeitaan rakkuloille. Pääasia nyt tässä kohden on, että kaikki ovat turvallisesti kotona. Tuuletan kitapurheitani ehkä vähän myöhemmin tai sitten en. Joskus vaan sellainen hiljaa oleminen ja vino hymyily on tehokkaampi rankaisukeino kuin tissit hölskyen karjahtelu.

Hah, piti melko kauan miettiä, siis ainakin noin kolme sekunttia, että sain ympättyä tissit tähän postaukseen. Täytyyhän sitä nyt wappuna tisseistä puhua, vaikka minkä aasinsillan kautta.

Tiedättekö, ei Elma-setä olekaan niin paha, vaikka se toi tänne kotiin Croc.. pyörryttää ja alko etomaan... no ne, tiedätte kyllä mitkä. Nimittäin, E-S panostaa aika paljon kenkiin (vaikka ei tästä C-hankinnasta päätellen heti uskoisikaan) koska se viettää työnsä puolesta niin kovin pajlon jalkojensa päällä, ja sen jaloille on tässä matkan varrella käynyt vaikka mitä pahoja asioita (esim. sääriluun avomurtuma) niin siksi.

Sen mielestä Crocksit on vuosimiljoonien paskimmat kulkimet! Hähäää! Hiostavat ja nihkeet, paskat ja huonot jalassa. Kevyet kyllä, mutta niin on monet muutkin.

Eikä siinä kaikki! Luin eräästä lehdestä eilen jutun terveysvaikutteisista kengistä. Luetteloon oli lisätty nämä C-hirviötkin, koska monet pitävät niitä niin messiaanisen hyvinä ja ihkuina.

Joku jalkatäti arvosteli kaikki nämä terveysvaikutteiset kengät ja se haukkui C:t maanrakoon! Pitkälti samoista syistä kuin Elmis-setäkin. Ainoa plussapuoli oli leveä lesti, mahtuu siis mittavampikin räpylä talouslävikköön hautumaan.

Kivaa vapunpäivää kaikille! :)
Ja pliis hyvät Crocksinistit. Älkää nyt pahastuko tästä ainaisesta C-inhomanifestistani. Veikkaan että kohta koko inhotukset kielletään perustuslailla ja sen jälkeen ainakaan en puhu niistä enää ikinä mitään.