En ole millään blogitauolla, mutta olen teknisesti hieman puolikyvytön.

Nähkääs kun tämä "kevyt tuenta" tässä jänteet-paukkuu-käpälässä on niinkin kevyt, että se on täältä kämmenen- eli kirjoittaessa näppiksen puolelta- tollanen noin sentin paksunen.

Kirjottaa pitää olkapää koholla, kyynärpää sivulle kohotettuna ja sormet kohtisuoraa alaspäin, ja siltikin tämän uskomattoman ergonomisen ähellyksen jälkeen onnistun yleensä sohasemaan kevyellä tuentatötsällä jotain niin, että tekstit katoaa jonnekin bittiavaruuden madonreikään.

Mutta nyt on pakko kyllä ilmaista järkytys. Siis... sehän on ihan selvää että esim. Simpsonit ja South Park eivät ole tosiaankaan mitään lastensarjoja. Mutta Muumeja kai nyt on pidetty sellaisina.

Älkää pitäkö! Muumit ovat melkein yhtä ihmissuhdemutkikkaita veijareita kuin Brooke, Ridge, Thorne ja Ulla Taalasmaa!

Sain vasta eilen kuulla että Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen ovat sisaruksia!! OMG OMG! Ja muistan aivan selvästi muumijakson, jossa Pikku Myy yritti vokotella Nuuskamuikkusta!!! Siis omg vielä kerran!

Oi toivottavasti tämä nyt on vaan joku urbaani legenda.  

Nuuskamuikkusen äiti on vanhempi Mymmeli ja koska vanhempi Mymmeli on myös Pikku Myyn äiti, ovat Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy itse asiassa toistensa sisaruksia tai ainakin sisarpuolia, sillä Pikku Myyn isän henkilöllisyys ei ole käynyt ilmi.

Tänään mulla on taas hammaslääkäri. Jee O/

Kivaa perjantaita vaan kaikille.

Kuvassa Hilma. Kuvannut Iida.

Kuva%20529.jpg